yardim istiyorum
selam
ben adim ali , turkmenim ve irakliyim , holandada yasiyorum ( turkmence, arabce ) iyi biliyorum ve ( ingilizce ve holandce) 50% biliyorum ...biz irak turkmenleri dilimiz turkmence ama yazi arab harfleri kullaniyorz ...2003 den sonra yasayan turkmen bolgesinde harflerimiz degisindi yani Yeni Turkce harfler kullanarak Basladik , ( turkiye gibi )
. hamd olsun yazi bir oldu , kardaslar eger biliyorsunuz internette bir site turkce ogrenmek kitabi indirmek icin o baglantini (link) gonderin bana ...cok tesekkur ederim size............
ben adim ali , turkmenim ve irakliyim , holandada yasiyorum ( turkmence, arabce ) iyi biliyorum ve ( ingilizce ve holandce) 50% biliyorum ...biz irak turkmenleri dilimiz turkmence ama yazi arab harfleri kullaniyorz ...2003 den sonra yasayan turkmen bolgesinde harflerimiz degisindi yani Yeni Turkce harfler kullanarak Basladik , ( turkiye gibi )
. hamd olsun yazi bir oldu , kardaslar eger biliyorsunuz internette bir site turkce ogrenmek kitabi indirmek icin o baglantini (link) gonderin bana ...cok tesekkur ederim size............
Share:
Comments
Is this written in Turkmen ?
or Turkish ?
or Turkish ?
http://www.onlineturkish.com/ ....bu sitede bişeyler bulabilirsin eğer istersen daha fazla gönderebilirim ... kolay gelsin.....
www.turkish-center.com
Selemler ben sana verı sağlabılerım
Kuraxcool@gmail.com Bu benım Emaıl adresım ben ıle temas,iyi şanıslar!!
Add a comment
More discussions
- Buy passports, driver's licenses, ID cards,birth certificates,diplomas,Visas
- I am sure everybody has rewrited poetry of famous writers in the childhood! Let`s share our creations.
- Have you ever made a secret language in your childhood?
- tous les domaines
- Who to wacth onepiece?
- Have you ever experienced that you dont want to contact some people you really miss
- Como não passar no exame do DETRAN?
- British Accent
- Combien de temps pour maîtriser la langue française ?
- Online resources for learning Croatian