Site Feedback

Greetings

Sugeng enjang = good morning

Sugeng siang  =  good afternoon / good day

Sugeng sonten = good evening

sugeng dalu = good night

Piye kabaripun ? = How are you,   panjenengan  =  and you ?

apik / sae = good / fine

maturnuwun = thank you

sami - sami  =  u're welcome

seneng, saget tepang kalian panjenengan = nice to meet you

inggih = ya / yes

mboten = no

Share:

Comments

No comment given.

Add a comment