Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

shqip

 

 pershendetje, une jam alice dhe jam mesuar shiptare. nëse dikush dëshiron të fillojë një diskutim në lidhje me këtë vend unë do të jem e lumtur

Share:

Comments

Tungjatjeta nga shteti Kalifornija ne ShBA.  Me quejne Robert,  qysh nga viti '74 po e studjoj gjuhen shqipe.  Gezohem te ju njoh edhe njerze nga Shqiperia, nga Kosova, nga Bronksi, kudo qe te jeni.  --  Robert Rowland

Hello!
I teach Albanian language online for free and private classes also.
Please add us on Skype: learnalbanianonline
or email us: learnalbanianonline@gmail.com

Visit our website for more: www.learnalbanianonlin.wix.com/learn-albanian
Thank you!

Add a comment