Site Feedback

Srpski jezik

   OOPT 

Pozdrav svima! Ja sam nekada učila srpski dok sam živela u Srbiji, mnogo mi se sviđa ovaj jezik i sve što je vezano za Srbiju. Ali ovde u Norveškoj nažalost ne živi tolko mnogo Srba i počela sam da zaboravljam jezik pomalo... Skoro je nemoguće da se nađe neko ozbiljan preko interneta, ko bi želeo da se druži i da priča srpski(eventuelno mogu da pomognem sa ruskim, engleskim ili norveškim)

Srbi, jel ima vas ovde?? Javite se!

Share:

Comments

Ima nas, ima :) bilo bi mi milo da nekome pomognem da ne zaboravi jezik... A istovremeno i da ja ponešto naučim :)

Ima nas, kako ne :D Bas sam primetio da ima malo Srba na sajtu. Zalosno. A mogli bi malo vise da se botrudimo oko druzenja :D Danas manje-vise svako ima Facebook i nije vise zanimljivo traziti druge oblike druzenja, osim virenja u tudje zivote i nepotrebnog komentarisanja tudjih komentara :D Ja sam bas pre mesec-dva pokusao da ucim svedski, ali mi nesto nije islo :) ali predpostavljam da svedski i norveski nisu toliko razliciti, pa bih mogao malo i ja nesto da naucim :) Znam i engleski jako dobro, tako da i tu mogu da pomognem ako treba :D

   OOPT 

Ne treba mi pomoc sa engleskim, hvala:) Ali u pravu si, svedski i norveski su vrlo slicni. Ja sve razumem kad pricaju, ali ne mogu ga pricati jer nikad nisam ga ucila. Inace dobrodosao si, mogu da pomognem sa norveskim, bilo bi mi drago! Jako je lep jezik!

Naravno da nas ima,ako zelis,mozemo pricati ponekad :))

I speak Brazilian Portuguese and seek for a language partner. I'm learning English. My Skype: rubens_macrons

Ako si zainteresovana Irena možeš nekad da se javiš,dobro bi mi došla i tvoja pomoć u učenju engleskog!

Pozdrav

Ima nas, naravno! :)

Irena, rado bih ti pomogla u održavanju srpskog, a mene zanima ruski. :)

Pozdrav!

Zdravo Irina ! Evo ja zivim trenutno u Srbiji, i ucim Norveski ako si zainteresovana mozemo da se cujemo.

Pozdrav,

Ako si zainteresovana Irena možeš nekad da se javiš, dobro bi mi došla i tvoja pomoć u učenju engleskog :) I naravno mogu da ti pomognem oko srpskog.

Add a comment