Site Feedback

Kush mund të flasë shqip me mua?

Përshëndetje! Unë jam një studente nga Kina. Kam mësur gjuhën shqipe për ca vite por e kam harruar shumë sepse nuk e përdor shpesh. Pra dua të gjej njerëz që mund të flasin shqip me mua nëpër skype ose msn. dua të përmirësoj dëgjimn dhë të folurin time. Unë mund të të mësoj gjuhën kineze dhe anglisht. Pra, a ka njerëz që kanë qejf të flasin shqip me mua? a ka? a ka? hajde!:) shumë faleminderit. 

 

Share:

Comments

Hello!
I teach Albanian language online for free and private classes also.
Please add us on Skype: learnalbanianonline
or email us: learnalbanianonline@gmail.com

Visit our website for more: www.learnalbanianonlin.wix.com/learn-albanian
Thank you!

Add a comment