Site Feedback

trazim nekoga koji hoce da praktikuje

Zdravo! Zovem se Alexander. Ja sam amerikanac ali zivim i ucim zasada u Rusiji. Govorim engleski i ruski i hocu da poboljsam moj stepen srpskog jer nemam tu nikoga sa kojim mogu srpski govoriti. Ako neko hoce pomoc sa engleskim u zamenu za pomoc sa srpskim, kazite mi! Cemo da mozemo praktikovati text-chatom ili skypom.

 

ako su greske u tekstu molim vas ih ispraviti.

Share:

Comments

Zdravo! Zovem se Aleksandar. Ja sam Amerikanac ali zivim i ucim zasada u Rusiji. Govorim Engleski i Ruski i hocu da poboljsam moj stepen srpskog jer ovde nemam nikoga sa kim mogu govoriti srpski(ili da pricam na srpskom). Ako neko hoce pomoc oko Engleskog u zamenu za pomoc oko Srpskog, kazite mi!Mozemo vezbati text-chatom ili skypom.ako su greske u tekstu molim vas da ih ispravite.

Very well done.

cao ako hoces mogu ti pomoci preko text chat-a!

Zdravo! Zovem se Stas. Zivim u Moskvi, sa Rus. Ucim srpski. Mogu da pomogu ti s ruskim, mozemo da caskamo ili dopisujemo i srpski =)

 

Ćao! Mogu ti i ja pomoći. Predajem srpski i engleski :)

Javljam se za pomoc oko srpskog :D

Cao Alexander! Zovem se Oxana, ja sam ruskinja ali godinu dana zivela i studirala sam u Srbiji, i hocu da se tamo vratim jednog dana, mozemo pricati na srpskom ako te zanima! Pozdrav

Ćao Aleksandre, javi se za pomoc oko srpskog :)

Add a comment