Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

trazim nekoga koji hoce da praktikuje

Zdravo! Zovem se Alexander. Ja sam amerikanac ali zivim i ucim zasada u Rusiji. Govorim engleski i ruski i hocu da poboljsam moj stepen srpskog jer nemam tu nikoga sa kojim mogu srpski govoriti. Ako neko hoce pomoc sa engleskim u zamenu za pomoc sa srpskim, kazite mi! Cemo da mozemo praktikovati text-chatom ili skypom.

 

ako su greske u tekstu molim vas ih ispraviti.

Share:

Comments

Zdravo! Zovem se Aleksandar. Ja sam Amerikanac ali zivim i ucim zasada u Rusiji. Govorim Engleski i Ruski i hocu da poboljsam moj stepen srpskog jer ovde nemam nikoga sa kim mogu govoriti srpski(ili da pricam na srpskom). Ako neko hoce pomoc oko Engleskog u zamenu za pomoc oko Srpskog, kazite mi!Mozemo vezbati text-chatom ili skypom.ako su greske u tekstu molim vas da ih ispravite.

Very well done.

cao ako hoces mogu ti pomoci preko text chat-a!

Zdravo! Zovem se Stas. Zivim u Moskvi, sa Rus. Ucim srpski. Mogu da pomogu ti s ruskim, mozemo da caskamo ili dopisujemo i srpski =)

 

Ćao! Mogu ti i ja pomoći. Predajem srpski i engleski :)

Add a comment