Site Feedback

I would like to meet some people from Macedonia

My great-grandfather lived in Macedonia.He spent his childhood there and when he was young men he come back to Serbia. 

I have never been in Macedonia but that country has special meaning for me because of my great-grandfather who i loved so much and his fantastic stories about his childhood. 
I would like to meet some people from Macedonia here and learn about that country.
 

Macedonians,would you like to speak with me?

 

 

 

Share:

Comments

Мислам дека ќе ме разбереш ако ти пишувам на македонски, затоа што сакам не само да се дружиш со македонци туку и да  се  навикнеш на јазикот....

 

Не знам зошто не си го напишала ова на српски туку на англиски, не знам дали знаеш ама ние македонците разбираме се на српски :).

 

Ти посакувам топло добре дојде во дружењето со нас, да научиш се што те интересира и пред се да си поминиш пријатно време во Македонија ако имаш план да ја посетиш.

 

И  јас имам дедо македонец што живее во Србија и комуницирам со него, знам дека имаат голема носталгија за Македонија.

Имаш голем поздрав од мене и мило ми е што се интересираш за Македонија.

Razumela sam...konacno da se javio neko iz Makedonije. :)

Zaista bih volela da pricam sa Makedoncima,ali izgleda da vas je ovde malo...:(

Колку сме толку сме, само кажи за што сакаш да раговараш, ќе разговараме :).

Add a comment