Site Feedback

Notebook

Written in
Author's native language
Show
 • 2015.9.29. unit1 - p 14
  Në Tokyo Kaori - Mirëdita. Unë jam Kaori, Po ti? Skedi- Unë jam Skedi.  Kaori- Si je, Skedi?  Skedi- Shumë mirë... Vetëm je?  Kaori- Jo, jam me disa shokë e shoqe.  S...
 • 2015.9.29. unit 1- 1 p13
  A:A je e lodhur , Andi? B:Pak. Skedi e Keidi janë të lodhur. A:Po ti, Edi, a je i lodhur? C:Jo. Mira e Eda janë të lodhura. A:A janë këto vajtza me ju ? C: Po. Këto janë ime shoqe.
 • exercises
  Mirëdita. Unë jam Kaori. Unë jam nga Japonia. Unë nuk jam studente. Taipei është qytet i vogel. Tokyo është qytet i madh. Unë jam mirë. Unë nuk jam është shumë e lodhur. Këta janë disa...
 • Pershendetje
  Mirdita! Unë jam duke kërkuar për bashkëbiseduesit, të ndihmuar në mësimin e gjuhës ruse. Unë mësoj gjuhën shqipe
 • Gjiro ëndërron për sushin
  Më pëlqen shumë të shikoj filma. Kur kam rast, shkoj në kinema. Nganjëherë unë shkoj vetëm, sepse kjo është mënyra më e mirë për t’u përqendruar dhe vërej më. Shikoj filma të ndryshme, varet nga of...
 • Diçka për mua
  Sot unë zgjova në orën 9, sepse erdhi një kryesues për të rregulluar raftin e kuzhinës. Tani unë jetoj në konvikt në Novi Sad, ku edhe studioj. Konvikti nuk është shumë i bukur, por ka shumë vend. ...
 • Unë të bëjë video në YouTube
  Hey there! Emri im është Mila. Unë jetoj në Moskë. videte Unë dua të takohet me gjuhën tuaj pak. Unë të bëjë video në YouTube, kjo është hobi im. Ju lutemi të shikojnë video e mia dhe të abonohe...
 • Festivali Evropian i Këngës 2014 - pjesa e dytë
  Në vitin 2014 Festivali Evropian i Këngës kanë qenë nga 6 deri në 10 maj në Danimarkën dhe qe një ngjarje të bujshme. Në konkursin kanë marrë pjesë tridhjetë vendet nga Evropa dhe Azia. Australia q...
 • Festivali Evropian i Këngës 2014
  Festivali Evropian i Këngës është njohur si Eurovizioni. Ky është një konkurrim muzikor në cilin marrën pjesë vendet evropiane dhe disa vende afrikane ose aziatike (në këtë vit: Azerbajxhani, Rusia...
 • Tungjatjeta!
  Miredita! Une jam Benjamin. Une mesoj shqip. Mirupafshim!
 • Përshëndetje!
  Përshëndetje. Unë jam Takuya. Unë jam japonez. Më pëlqen muzika shqiptare kështu që unë dua të studiuar gjuhën shqipe. Por Gjuha shqipe je është shumë e vështirë... Gëzohem që u njohëm!
 • Gjuhë shqipe
  Mësoj gjuhën shqipen. është shumë i vështirë dhe nuk është si gjuhë tjera.
  • 0
  • Albanian
  • Lena
  • Aug 25, 2013
  • 2 corrections
  • 0 comments
  • 736 views
 • mendimet e sotme
  Ishte shumë vapë javën e kaluar, por dje ka filluar te fryjë erë të freskët. ka ardhur vjeshta. duke ndjerë flladi i freskkët të vjeshtës, mendja kthehej tek ajo kohë e paharrueshme. kujtimet më mb...
 • zemren e kom lan ne balkan
  pershentetje! une jam nga kina. emri im shqiptar eshte deshira. kam qene ne shqipri dhe kosove me pare per shkembime studentore dhe kam rene ne dashuri me ate vend, eshte nostalgjia ime. me ka marr...
 • Pershëndetjë!
  Pershëndetjë! Unë jam spanjisht, dhe unë dua shumë Shqipëri, shqiptar shumë i vështirë :( falemnderit!