Site Feedback

Notebook

Written in
Author's native language
Show
  • big hero 6
    Traileripun pilem niki apus krama, benten sanget kalih pilemipun. Kathah sanget adegan ingkang teng pilem boten wonten, nanging wonten ing traileripun. Sipat tokoh-tokoh pilem niki teng trailer ugi...
  • kenaka sima
    Pinten dinten kapungkur niki kula remen sanget nedhi kenaka sima. Niku sejatining sanes saking kenakanipun sima, sanes kenakanipun sinten-sinten. Niku saking iwak tengiri dipun campur kalih tepu...
  • lazada
    Kula tumbas barang saking lazada. Nalika barangipun dugi, teng resi JNE wonten reginipun! Sanes ongkos kirim, niku regi barangipun. =__= lazada I bought an item from Lazada. When it arrived...
  • nguntal tuma
    Kala wingi rencang kula teng padamelan pitutur, panjenenganipun kala SD nate gerah liver. Selain pados pitulungan saking dokter, panjenenganipun inggih pados pengobatan tradisional. Panjenenganipun...
  • counterpain cool
    Kaping satunggal kula kepanggih counterpain cool niku nalika rencang kula ngampil salep niki saking tasipun, pinten-pinten taun ingkang kapungkur. Kala niku counterpain ingkang wonten teng pundi-pu...
  • dialek basa arab
    Kula badhe sumerep, basa Arab ingkang wonten ing Indonesia niku basa Arab ngagem dialek punapa boten nggih? Manawi ngagem dialek, dialek saking pundi? Saking nagari Mesir punapa Saudi? arabic...
  • scarlett johansson
    Scarlett Ingrid Johansson niku pasuryanipun kados Syahrini, inggih napa boten? scarlett johansson Scarlett Ingrid Johansson's face is similar to Syahrini's, don't you think?
  • teh...
    Kula sakniki boten saged ngunjuk kopi, amargi kula gadhah gerah lambung. Manawi kedhah nyambut damel langkung dangu, kula ngunjuk teh kagem ngicalaken raos kantuk. Boten sadaya teh saged ngical...
  • dipun pepakaken kalih basa inggris
    Kula saweg kawruh, blog niki boten saged kondhang sanget amargi boten kathah tiyang saged maos basa jawi krama inggil. Dados teng saben post, kula badhe nyepakaken bagian basa inggrisipun. Dungakak...
  • konnichiwa
    hajimemashite, anatano namewa duy desu
  • My first entry :D .. What else could i name it ?!! :D
    Konnichi wa minna san . kore wa ore no " first entry " da . - I don't know how to say first entry in Japanese :D - . watachi wa nihon go suki desu nippon wa utsukushi desu ne ? well this is n...
  • john wick
    Kula tembe ningali pilem puniki. Cariyosipun, tiyang-tiyang sadaya ajrih kalih John Wick amargi panjenenganipun saged nyedakaken tiyang kanthi gampang. Nalika ngundhuh garwa, John Wick boten nyedak...
  • sql server -- part two
    Manawi panjenengan ngagem tipe data nchar, datanipun dados ngagem spasi teng pungkuranipun, panjenengan dados kedah ngetrim rumiyin. Manawi ngagem nvarchar boten wonten perkawis kados mekaten.
  • sql server
    Kula tembe kawruh manawa teng SQL Server, tipe data text niku boten saged dipun agem ing klausa order by. Tipe data ntext kalih image inggih boten saged dipun agem.
  • translattion party
    Kula radhi remen tanglet hal-hal kados 'Punapa segawon punika ingkang kedah dipun damel teng urip kula?' teng website-website ingkang random. Dinten niki kula kepanggih Translation Party. Sasampuni...