Site Feedback

Notebook

Written in
Author's native language
Show
  • apus krama
    Panjenengan kados punapa manawi awruh wonten tiyang apus krama dhateng panjenengan? Wonten rencang kula tiyang nagari Cina sanjang manawi panjenenganipun boten saged dados manten taun puniki amargi...
  • dialek basa arab
    Kula badhe sumerep, basa Arab ingkang wonten ing Indonesia niku basa Arab ngagem dialek punapa boten nggih? Manawi ngagem dialek, dialek saking pundi? Saking nagari Mesir punapa Saudi?
  • pamalihan werni
    Pinten dinten kapungkur, kula mimpi mirsani sekar. Sekaripun punika rupanipun kados ronipun tethuwuhan suplir. Teng mimpi punika, sekar ingkang padatanipun werni abrit malih dados werni pethak.
  • malaysian airlines
    Nitih pesawat saking Malaysia sakniki radi ngajrihi, nggih. Pinten sasi kapungkur MH370 moksa, sakniki MH17 dipun rudal kalih nagari sanes.
  • lisah wangi -- part three
    Manawi wonten ingkang penasaran, kula dadosipun tumbas Omnia Coral saking Bvlgari. Lisah wangi kula ingkang kantun sakedhik punika L'eau Par 2 saking Kenzo.
  • lisah wangi -- part two
    Kula boten enget, lisah wangi kula ingkang kaping satunggal niku punapa. Manawi sanes Tommy Girl saking Tommy Hillfiger nggih Charlie White saking Revlon. Inggih, kalih-kalihipun ambetipun boten...
  • parfum
    Parfum kula sakedhik malih telas. Econipun tumbas parfum punapa nggih?
  • tiyang super -- part three
    Kula saweg mireng, rencang kula teng padamelan ingkang super niki badhe dipun tambahi padamelan malih, dados tigang setengah minggu panjenenganipun nyambut damel boten ngagem prei.
  • Pembukaan dongeng (Bapakku)
    Mbiyen pas aku jeh cilik, bapak mesti ndongeng pendak aku arep turu. Percoyo gak percoyo wiwitan dongeng'e bapak mesti koyo ngene. Wiwitan: Salah sawijining dino ...... Penutupan: Cuthel ...
    • 0
    • Javanese
    • Mbah
    • 16 days ago
    • 0 corrections
    • 0 comments
    • 27 views
  • tiyang super -- part two
    Jamunipun, sanjangipun rencang-rencang ingkang sanes, inggih punika kopi saha jinten, boten ngagem gendhis. Eww. :E Gek punika raosipun kados punapa. >.<
  • tiyang super
    Wonten tiyang satunggal teng padamelan ingkang sangar saestu. Tiyang niki sampun nyambut damel kalih minggu boten ngagem libur, badhe dipun tambahi malih dados tigang minggu boten ngagem libur. Nik...
  • shima uta
    Kula sakniki ngertos sababipun punapa tiyang Jepun remen dhateng tembang Bengawan Solonipun Eyang Gesang. Kula tembe mirengaken tembangipun Yu Natsukawa Rimi ingkang naminipun Shima-Uta, mirip sang...
  • iPhone
    Rencang kula dipun paringi iPhone kalih ramanipun. Ramanipun inggih dipun paringi iPhone punika kalih tiyang sanes. Nanging sesampunipun kalih taun, panjenenganipun kondur teng Blackberry. Sababipu...
  • setang ingkang benter
    Watawis tigang minggu ingkang kepungkur garwa kula ndunduhi kula tiyang nitih pit motor kipat-kipat astanipun. Niku kedadosane kala rina ingkang benter sanget, setang pit motoripun ugi kedhah bente...
  • kula gadhah...
    Kula gadhah rencang, rencang satunggal dolanan... -- versi krama inggilipun tembang Rencang Nanging Tresnan -- Kula gadhah rencang. Rencang kula gadhah adhi. Adhinipun rencang kula gadhah putra...