Site Feedback

Notebook

Written in
Author's native language
Show
  • noobs vs nerds
    Kalih rencang kula, kula dipun aturi mriksa poto gambar Goku nalika panjenenganipun dados super saiyan. Rikmanipun Goku nalika panjenenganipun dados super saiyan pancen werni jene, kalih tiyang ing...
  • topan
    Wonten rencang kula sanjang, teng nagari Cina sakniki wonten kadadosan angin topan. Mugi-mugi boten kathah kabibrahan amargi topan punika, nggih.
  • tembang tiyang alit
    Wonten rencang kula teng padamelan ingkang sampun sepuh. Sanajan wonten larangan ngagem headphone utawi earphone teng panggenan nyambut damel, pungkasan puniki panjenenganipun mirengaken tembang ti...
  • paretasan apple
    Apple niku ngawur, nggih. Kepanggih pinten perkawis kok iCloud saged dipun retas kalih hacker. Nanging saestu, boten wonten ambengan ingkang satunggal atus persen aman teng jagad internet.
  • dhahar lemper
    Calon presiden kepanggih kalih lawan politikipun. Kala dipun danguni kalih wartawan, panjenenganipun sanjang piyambakipun sadaya namung dhahar lemper. Buahahah!
  • tigan
    Garwa kula saged masak. Dinten niki, dhahar enjing kula sekul kaliyan tigan. Tiganipun dipun campur kaliyan bawang abrit, bawang pethak, godhong bawang, saha tuna. Eco sanget! :9
  • scarlett johansson
    Scarlett Ingrid Johansson niku pasuryanipun kados Syahrini, inggih napa boten?
  • wahh...
    Saking Juli ngantos November, boten wonten libur amargi tanggal abrit!
  • jayabaya
    Kula tembe maos ramalipun Jayabaya. Saestu sanjangipun panjenenganipun, langkung utama apus krama, wegah nyambut damel. Sakniki sampun limrah mirengaken, wonten tiyang kados mekaten.
  • apus krama
    Panjenengan kados punapa manawi awruh wonten tiyang apus krama dhateng panjenengan? Wonten rencang kula tiyang nagari Cina sanjang manawi panjenenganipun boten saged dados manten taun puniki amargi...
  • dialek basa arab
    Kula badhe sumerep, basa Arab ingkang wonten ing Indonesia niku basa Arab ngagem dialek punapa boten nggih? Manawi ngagem dialek, dialek saking pundi? Saking nagari Mesir punapa Saudi?
  • pamalihan werni
    Pinten dinten kapungkur, kula mimpi mirsani sekar. Sekaripun punika rupanipun kados ronipun tethuwuhan suplir. Teng mimpi punika, sekar ingkang padatanipun werni abrit malih dados werni pethak.
  • malaysian airlines
    Nitih pesawat saking Malaysia sakniki radi ngajrihi, nggih. Pinten sasi kapungkur MH370 moksa, sakniki MH17 dipun rudal kalih nagari sanes.
  • lisah wangi -- part three
    Manawi wonten ingkang penasaran, kula dadosipun tumbas Omnia Coral saking Bvlgari. Lisah wangi kula ingkang kantun sakedhik punika L'eau Par 2 saking Kenzo.
  • lisah wangi -- part two
    Kula boten enget, lisah wangi kula ingkang kaping satunggal niku punapa. Manawi sanes Tommy Girl saking Tommy Hillfiger nggih Charlie White saking Revlon. Inggih, kalih-kalihipun ambetipun boten...