Site Feedback

Notebook

Written in
Author's native language
Show
  • 3500...
    Rencang kula tindak Bali. Panjenenganipun sampun pinten-pinten dinten liburan teng ngrika nalika wonten tiyang walanda tanglet tiyang ngrika, kados pundi caranipun dugi teng panggenan sanes. Sa...
  • wanci kendel
    Rencang kula teng padamelan sanjang kalih kula manawi panjenenganipun sampun dangu boten kepanggih tukang ginda ingkang eco. Panjenenganipun lema. Rencang kula ingkang sanes mireng, banjur sanjang ...
  • scarlett johansson -- part two
    Luna Maya ndamel kostum ingkang memper kalih kagunganipun Randha Cemeng amargi panjenenganipun dipun dhaup dados utusan pilemipun Marvel ingkang paling enggal teng Indonesia. Nanging Mbok Randha Ce...
  • mi ramen raos keju -- part five
    Mungken pengurus-pengurus inggil teng Indofood, sasampunipun pirsa manawi Ottogi saged sukses dening mi ramen raos kejunipun, inggih purun. Pramilo kanthi mekaten tiyang-tiyang niku medalaken kalih...
  • lisah wangi -- part five
    sic niku singkatan saking "sic erat scriptum", ingkang artosipun inggih punika "Dipun serat kados mekaten"... "Kula sumerep niki klentu. Punapa kula ketingal kados tiyang goblog? Kula namung nyalin...
  • lisah wangi -- part four
    Panjenengan mungken nate kados niki: ngambet lisah wangi ingkang dipun semprotaken teng kertas, dados kelet, marang tiyang ingkang sadean tanglet, wekasanipun tumbas. Banjur lawung kalih ambetip...
  • kori porselen
    Kadadosanipun saged amargi kula ningali trailer drama porselen. Kala wingi kula ngimpi manggen teng kos-kosan. Kula sawegpindhahan teng kamar ingkang enggal. Kamar ingkang enggal punika sae, sadaya...
  • 書いてみています。
    はじめまして!私は日本語の学生で、二十にさいです。よろしくおねがいします! オリエンタレの大学へ勉強していますが、まだ日本語を話すことが下手です。そして、毎日日本語で作文と手紙を書いたり日本の映画をみたりするけど、私の方法は有用ではないと思います。アドバイスがあったら、教えてくれてお願いします!
    • 0
    • Javanese
    • Susy
    • May 16, 2015
    • 0 corrections
    • 1 comment
    • 176 views
  • Hey everybody
    こにちわ みなさん わたしわ ことし にほん に いきます
  • dunkin donuts (section two)
    [Note: italki's 2500 character limit made me split this entry into two sections. This is the second section] Panjenengan sampun kawruh, nalika kula tasih dados mahasiswa, nalika arta kula boten...
  • dunkin donuts (section one)
    [Note: italki's 2500 character limit made me split this entry into two sections. This is the first section] John kesah teng griyanipun Barry, rencangipun teng sekolahan. John kaget nalika kawruh...
  • じくしょかい
    私わハル車にです。今日本語をベンキョしています。私わ赤塚に住んでいます。私わ学生です。私のガッ子は池袋にありパス。私わ今レストランであらバイトをしています。にほんごがだいすきです。にほんごにじょすになりてゃいです。
  • mi ramen raos keju -- part four
    Panjenengan kawruh Anak Mas? Niku, jajanan mi ingkang logonipun inggih punika mustaka lare kalih, satunggal jaler satunggal estri. Mi niki aking, wonten bubuk bumbu penyedapipun, raos ayam, raos ke...
  • ramen raos keju -- part three (section three)
    [Note: italki's 2500 character limit made me split this entry into three sections. This is the first section] Rencang kula tiyang estri punika banjur klambinipun dados ukuran 8. Mangga saday...
  • ramen raos keju -- part three (section two)
    [Note: italki's 2500 character limit made me split this entry into three sections. This is the second section] Panjenenganipun bok manawi langkung ngajeni tiyang kalih punika, boten ngajeni renc...