Site Feedback

Ikke engang noe norsk

Jeg var i Norge og jeg tror det er en fantastisk land, jeg vil gjerne være i stand til å lære språket, og gi en overraskelse til min svigermor denne sommeren, hun bor det med hennes kjæreste som er norsk og sannheten er herlig folk, vel som jeg sa jeg vil lære å snakke, og selvfølgelig hvis det kan være noe skrevet det ville være ideelt slik at jeg kan sende ham bokstaver. Jeg håper jeg kan hjelpe.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ikke engang noe norsk

  Jeg var i Norge og jeg syntes det er et fantastisk land. Jeg vil gjerne være i stand til å lære språket og gi en overraskelse til min svigermor denne sommeren. Hun bor I Norge med hennes kjæreste som er norsk og sannheten er et herlig folk. Vel, som sagt, jeg vil lære å snakke og selvfølgelig hvis det kan være noe skrevet det ville være ideelt slik at jeg kan sende ham bokstaver. Jeg håper jeg kan hjelpe.

  Jeg var i Norge og jeg synes det er et fantastisk land. Jeg vil gjerne være i stand til å lære språket, og gi en overraskelse til min svigermor denne sommeren. Hun bor der med sin kjæreste som er norsk. Sannheten er at nordmenn er et herlig folkeslag. Vel, som jeg sa: jeg vil lære å snakke, og selvfølgelig, hvis det kan være skriftlig, ville det være ideelt, slik at jeg kan sende ham tekst. Jeg håper jeg kan få hjelp.

   

  (Estoy adivinando muchas cosas en este texto...)

  Ikke engang noe norsk

  Jeg var i Norge og jeg tror det er en et fantastisk land, jeg vil gjerne være i stand til å lære språket, og gi en overraskelse til min svigermor denne sommeren.

  Hun bor det der med hennes kjæreste som er norsk og sannheten er at de er herlige folk.

  Vel, som jeg sa, jeg vil jeg lære å snakke, og selvfølgelig hvis det kan være noe skrevet det ville være ideelt slik at jeg kan sende ham bokstaver. jeg lærer å skrive, ville dette vær ideelt slik at jeg kan sende han noen ord/setninger.

  If you give me the translation of what you meant to say, I can try to translate it into Norwegian =). But this sentence I have made a guess of what you meant to say =)

  Jeg håper jeg kan hjelpe.

   

  Que bien!! =) Keep it up! =) Look at comments in text  =D Good luck with learning Norwegian! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More