Site Feedback

flyta till en ny lägenhet !

en månad sedan jag och två kompis flyttade till en nya lägenhet, det är väldigt stor och skön. Jag stanna i Umeå för hela vintern i år, därför att vi har mycket saker att göra för vår nya hem. Var och en är väldigt glatt, även om det är dyrare.

imorgon har jag födelsedagen, jag ville inte vara tjugo två ännu! jag önskar jag är 18 år fortfarande!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  flyta till en ny lägenhet !

  En månad sedan flyttade jag och två kompisar flyttade till en nya lägenhet. Den är väldigt stor och skön. Jag ska stanna i Umeå för hela vintern i år, därför att vi har vi mycket saker att göra för i vårt nya hem. Var och en är väldigt glad, även om det är dyrare. 

  Imorgon är min födelsedag. har jag födelsedagen, Jag ville inte vara tjugo två ännu! Jag önskar att jag fortfarande var är 18 år fortfarande!   Grattis i efterskott! :)

   

  flyta till en ny lägenhet !

  För en månad sedan jag och två mina kompisar har flyttat flyttade till en nya lägenhet ,. Dent är väldigt stor och skön. Jag stannar i Umeå för genom hela vintern i år, för därför att vi har mycket (saker) att göra i för vårt nya hem. Var och en är väldigt gladtt, även om det är dyrare.

  Imorgon är mitt födelsedag. har jag födelsedagen, Jag ville inte vara tjugo två ännu! Jag önskar mig att jag var fortfarande 18!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More