Site Feedback

Jaberoho's notebook entry: Jul 31, 2010

Hallo. Jeg ønsker å lære norsk. Men jeg vet ikke hvor du skal begynne. Behage hjelpe meg. Jeg vil prøve å hjelpe deg med engelsk? Jeg oversatt dette på google oversette. Så jeg tror ikke det er riktig. Behage hjelpe meg? Også, jeg kan ikke betale for dette som min mor ville kjefte på meg. Vær, beklager og takk.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Jaberoho's notebook entry: Jul 31, 2010

  Hallo. Jeg ønsker å lære norsk, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Vær så snill å hjelpe meg. Jeg kan prøve å hjelpe deg med engelsk? Jeg har oversatt dette på Google Translate, så jeg tror ikke det er riktig. Kan dere hjelpe meg? Jeg kan ikke betale for dette, da min mor ville ha kjeftet på meg. Beklager, og takk.

   

  [comments:]

  Note that Google Translate is a proper noun, and should thus be written with capital initial letters. 


  Google Translate has translated 'please' with 'behage,' but this is erroneous in this context. 'Behage' means 'to please.' 'Behage' cannot be used in the context of 'please help me.' 


  Never start sentences with 'but' ('men') or 'so' ('så'). That is not gramatically correct in Norwegian. 

  Jaberoho's notebook entry: Jul 31, 2010

  Hallo. Jeg ønsker å lære norsk, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Vær så snil hjelp meg. Jeg kan prøve å hjelpe deg med engelsk? Jeg har oversatt dette på google oversette, så jeg tror ikke det er riktig. Vær så snill hjelp meg? Jeg kan ikke betale for dette, da min mor vil kjefte på meg. Beklager, og takk.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More