Site Feedback

Carrera

 

Si hi ha una cosa que podem dir sobre els éssers humans, és que tots dubtem. Fins i tot quan sentim que n'estem completament segurs, ben al fons sempre ens queda aquell petit racó d'inseguretat. I el raconet creix encara més un cop hem pres una decisió.

Durant tots aquests anys, ja he perdut el compte de quants cops m'he demanat si he triat bé o no la carrera. Fent 3r., n'estava seguríssim: la informàtica no m'agrada. Ara dos anys més tard, que pràcticament només em queden assignatures de mates, començo a veure que potser de fet no m'agradessin tot el que m'haurien d'agradar, però d'allà a dir que no m'agraden gens ja és passar-me una mica. Normal, la carrera cansa i les il·lusions s'esfumen en un girar d'ulls. Millor, passo de pensar si això o allò altre...

I quan l'acabi, què? És clar, més inseguretat! Inseguretat sobre el món laboral, sobre si me'n sortiré a la feina, sobre si sabré adaptar-me... Però anem a pams!

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Si una cosa podem dir dels éssers humans, és que tots dubtem. Fins i tot , quan estem completament segurs d'haver pres una decisió, al cap i a la fi, sempre ens queda aquella petita sensació d'inseguretat que va creixent, cada cop més, un cop hem pres la decisió. o també ( un cop ens hem decidit) Durant aquests anys, he perdut el compte de quans cops m'he preguntat, si he escollit bé o no la carrera. Quan feia tercer, n'estava ben segur: La informàtica no m'agrada. Dos anys més tard, pràcticament només em falta matemàtiques, començo a pensar, que potser no m'agraden tant com m'haurien d'agradar. Però d'això a dir que no m'agraden gens, pràcticament només em queden matemàtiques, començo a pensar que potser no m'agraden tant com m'haurien d'agradar. Però d'aquí a dir que no m'agraden gens, es massa. No es d'estranyar, una carrera cansa i les il·lusions s'esvaeixen, en un obrir i tancar d'ulls. Millor no hi penso....

  Quan acabi, què? Més inseguretat! Inseguretat  al món laboral,  me'n sortiré a la feina?,  sabré adaptar-me?... Però anem per parts!!

   

     Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More