Site Feedback

Ce urmează?

Acum mă simt puțin gol. Ce o să întâmple? Mi-aș dori foarte mult acum să văd viitor. Cine nu ar vrea acesta? Mă încred că ceea ce văd acum nu este realitate. Nu înțeleg de ce am îndoialea. Am ales astăzi să mă îndoiesc îndoială. Nu face sens să am lipsit de speranța din cauză ei. Voi sta neclintit. Voi avea credința că Dumnezeu are un plan și un viitor pentru mine eu însumi!
Doamne ajută-mă! Umple-mă plin de bucurie! În acest timp, nu mă simt, dar știu ca se exista. Aleg să primesc acum! Mulțumesc.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ce urmează?

  Acum mă simt puțin gol. Ce o să se întâmple? Mi-aș dori foarte mult acum să văd în viitor. Cine nu ar vrea acesta asta? Mă încred că ceea ce văd acum nu este realitate. Nu înțeleg de ce am îndoială. Am ales astăzi să mă îndoiesc de îndoială. Nu face are sens să am fiu lipsit de speranță din cauză ei. Voi sta neclintit. Voi avea credință că Dumnezeu are un plan și un viitor pentru mine eu însumi!
  (nu ai nevoie de "eu însumi") Doamne ajută-mă! Umple-mă plin de bucurie! (ai putea spune şi "Fă-ma plin de bucurie!") În acest timp, nu o simt, dar știu ca se exista. Aleg să primesc acum! Mulțumesc.

  Salut Peter! Am câteva suggestii. Dacă vine vreun român poate ne corectează pe amăndoi.

   

  "Ce o să se întâmple?"

  "Nu are sens să am lipsa de speranța..."

   

  "...pentru mine eu însumi!" nu prea sună bine la mine. Nu cred ca trebuie nici "eu" nici "însumi". "însumi" se folosește mai mult când eu fac ceva și tot eu primesc acțiunea, e.g.: "M-am nominalizat pe mine însumi." Dar nu sunt sigur.

   

  "...nu simt, dar știu ca există."

   

  Succes!

  -Chuckk

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More