Site Feedback

Helo - Saya melihat untuk belajar Melayu dari anda - bolehkah anda mengajar saya menyenangkan :)

Saya hidup di Australia dan pernah merantau seluruh dunia banyak kali , dan tinggal di UK selama 10 tahun. Saya suka melayari dan renang di pantai yang mana amat hampir rumah saya , dan saya juga sukakan masakan dan keluar dengan rakan-rakan.

Sekarang saya Learning Malay kerana saya mengembara ke Asia banyak untuk bekerja dan untuk bercuti dan mahu langkah sana dan saya juga menikmati berinteraksi dengan orang membentuk negara-negara lain dan budaya-budaya.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Helo -ingin belajar Melayu dari anda - bolehkah anda mengajar saya :)

  Saya menetap di Australia , pernah merantau seluruh dunia banyak kali , dan pernah menetap di UK selama 10 tahun. Saya gemar meluncur dan berenang di pantai yang berhampiran rumah saya , dan saya juga gemar memasak dan meluangkan masa bersama rakan-rakan.

  Waktu ini saya belajar bahasa Melayu kerana saya akan mengembara ke Asia untuk bekerja ,bercuti dan juga mahu berinteraksi dengan pelbagai orang dari negara lain dan budaya.

   

   

  Helo - Saya melihat untuk ingin belajar Melayu dari anda - bolehkah anda mengajar saya menyenangkan :)

  Saya hidup tinggal di Australia dan pernah merantau seluruh dunia banyak kali , dan tinggal di UK selama 10 tahun. Saya suka melayari dan renang berenang di pantai yang mana amat yang berada hampir berhampiran rumah saya , dan saya juga suka kan masakan memasak dan keluar dengan rakan-rakan. 


  Sekarang saya Learning belajar Bahasa Malay  Melayu kerana saya ingin mengembara ke Asia banyak untuk bekerja dan untuk bercuti dan mahu langkah sana dan saya juga menikmati berinteraksi dengan orang membentuk dari negara-negara lain dan budaya yang berbeza.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Malay

  Show More