Site Feedback

Noe om meg

Jeg heter Gerard, jeg er spansk og jeg fylte 23 år siste måneden.
Jeg har bodd helt livet mitt i Spania men for ni måneder siden kom jeg til Norge som en Erasmus student!

jeg lker å lære nye språk så jeg bestemte meg for å starte å studere norsk og det var veldig interesant. Gramatikk er enkel synes jeg men det er vanskelig å uttale på riktig måte eller forstå hva de folk sier. forresten liker jeg hvor språket klinger !

Nå skal jeg flytte tilbake til Spania og jeg skal være der til sommeren, derfor jeg vil finne noen som jeg kan snakke på norsk med. Jeg vil ikke tape på øvelse nå at jeg har forbedret so mye!

Jeg glede meg for å møtte noen nordmenn, vi kan bruke skype for å prate og hvis du vil lære spansk jeg kan hjelpe deg med det!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Forklaring:

  Feil ord

  Stryk

  Endring

  --

  Noe om meg

  Jeg heter Gerard, jeg er spansk og jeg fylte 23 år siste måneden. (Evt. forrige måned)
  Jeg har bodd helte livet mitt i Spania, men for ni måneder siden kom jeg til Norge som en Erasmus-student! (Husk komma før "men")

  Jeg liker å lære nye språk, så jeg bestemte meg for å starte (begynne er bedre i dette tilfellet) å studere norsk og det var veldig interessant. Gramatikken er enkel synes jeg, men det er vanskelig å uttale på riktig måte eller forstå hva de folk sier. forresten Dessuten liker jeg hvor språket klinger ! (Evt. "høres ut", "låter", "lyder"


  Nå skal jeg flytte tilbake til Spania og jeg skal være der til sommeren, derfor jeg vil finne noen som jeg kan snakke (på) norsk med. Jeg vil ikke tape på øvelse komme ut av treningat som jeg har forbedret soå mye!


  Jeg gleder meg for til  å (å glede seg til noe) møtte (møtte=preteritum, møte=presens) noen nordmenn, vi kan bruke skype for å prate og hvis du vil lære spansk jeg kan jeg (verbal, objekt i hvis-setninger) hjelpe deg med det!

  --

  Noe om meg

  Jeg heter Gerard, jeg er spansk og jeg fylte 23 år sist måned. 
  Jeg har bodd hele livet mitt i Spania, men for ni måneder siden kom jeg til Norge som en Erasmus-student! 

  Jeg liker å lære nye språk, så jeg bestemte meg for å begynne å studere norsk og det var veldig interessant. Gramatikken er enkel synes jeg, men det er vanskelig å uttale på riktig måte eller forstå hva folk sier. Dessuten liker jeg hvor språket klinger ! 


  Nå skal jeg flytte tilbake til Spania og jeg skal være der til sommeren, derfor jeg vil finne noen som jeg kan snakke (på) norsk med. Jeg vil ikke komme ut av trening nå som jeg har forbedret så mye!


  Jeg gleder meg til å møte noen nordmenn, vi kan bruke skype for å prate og hvis du vil lære spansk kan jeg hjelpe deg med det!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More