Site Feedback

First notebook entry: My Summer

Min Sommer

I sommer skal jeg reise til Kreta i 10 dagen. Det vil bli fint vær. Deretter skal jeg fly til Russland i 3 uker for å besøke slekt og venner mine. Dessuten familien min planer flyttinga og jeg skal hjelpe.
I begynnelsen av året er ikke mye hendte. Jeg jobbet mye og lærte. I helgene møtte jeg mine venner og vi gjorde en masse ting. I januar ble vi skøyter og i februar, besøkte vi flere ganger i badstuen. I mars hadde jeg bursdag og det ble feiret med venner og familie.
Jeg ser frem til min sommer ferie og håper at jeg kan hvile. Når jeg er med mine besteforeldre, kommer jeg til å tilbringe mye tid med dem. Vi vil lage mat sammen, gå en tur og snakke mye.
Mens jeg er borte, tar min mor vare på min katt og plantene. I begynnelsen av september er jeg tilbake fra turen min og vil nyte de siste dagene av sommeren i Tyskland.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: My Summer

  Min Sommer

  I sommer skal jeg reise til Kreta i 10 dagen og bli der 10 dager. Det vil bli fint vær. Deretter skal jeg fly til Russland i og være der 3 uker for å besøke slekt og venner vennene mine. Dessuten familien min planer flyttinga og jeg skal hjelpe  har familien min tenkt å flytte og jeg skal hjelpe til.
  I begynnelsen av året er ikke mye hendte var det ikke mye som hendte. Jeg jobbet mye og lærte. I helgene møtte jeg mine venner og vi gjorde en masse ting. I januar ble vi  gikk vi på skøyter og i februar, besøkte vi flere ganger i badstuen. I mars hadde jeg bursdag og det ble feiret med venner og familie.
  Jeg ser frem til min sommer ferie  sommerferie og håper at jeg kan hvile. Når jeg er med mine skal besøke mine besteforeldre, kommer jeg til å tilbringe mye tid med dem. Vi vil lage mat sammen, gå en tur og snakke mye.
  Mens jeg er borte, tar min mor vare på min katt og plantene. I begynnelsen av september er jeg tilbake fra turen min og vil nyte de siste dagene av sommeren i Tyskland.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More