Site Feedback

Marin B's notebook entry: Aug 22, 2010

Ovo mi je prvi notebook entry. Pisat ču što kod mi padne na pamet pa će mi valjda netko od vas izpravljati. Inaće živim u Kanadi već cijeli život a ćesto dolazim u hrvatsku na posjet. Tu mi je lijepo (na godišnjim odmoru sam) osim što sam na selo pa nema baš puno za raditi. Idem u grad, na more i na koji izlet. Moglo bi biti gore ;) Toliko za sad.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Marin B's notebook entry: Aug 22, 2010

  Ovo mi je prvi notebook entry. Pisat ću što god mi padne na pamet pa će me valjda netko od vas ispraviti. Inače živim u Kanadi već cijeli život ,a često dolazim u Hrvatsku u posjet. Tu mi je lijepo (na godišnjim odmoru sam), osim što sam na selu pa nemam baš puno toga za raditi. Idem u grad, na more i na pokoji izlet. Moglo bi biti i gore ;) Toliko za sad.

  Marin B's notebook entry: Aug 22, 2010

  Ovo mi je prvi notebook entry. Pisat ću što god mi padne na pamet pa će mi valjda netko od vas ispravljati. Inače živim u Kanadi već cijeli život, a često dolazim u hrvatsku na posjet. Tu mi je lijepo (na godišnjem odmoru sam) osim što sam na selu pa nemam baš puno toga za raditi. Idem u grad, na more i na pokoji izlet. Moglo bi biti i gore ;) Toliko za sad.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Croatian

  Show More