Site Feedback

Godišnji odmor u Hrvatskoj!

Sljedećeg tjedna ići ću na more u Hrvatskoj s mojim dečkom. Hrvatsko je more najljepše i najčistije koje sam ikada vidjela!
Naša je nada da uspjeti vidjeti sve što je moguće. Ovaj treći je put da idemo u Hrvatskoj na more, i nikad smo razočarali. Posjetili smo otoke Cres i Lošinj, Krk, Pag, Dugi otok, Brač, i druge dobre lokalitete obale, kao Klenovica, Zadar, Makarška, Baška Voda. Ove godine bismo željeli razgledati i gradove kao Split, Šibenik i Dubrovnik, i otoke kao Rab, Murter, Hvar, Korčula.
Ako ćemo imati prilično vrijeme i novaca (to je san!) željeli bismo ći u nacionalni park Plitvička jezera, pa u Rastoke. Bilo bi mi drago ići i u Zagreb zato što mogla bih tražiti stan za svoj budućnosni boravak u gradu (na erasmus). Ako je sveučilište otvoreno, mogla bih tražiti oglase na oglasna ploča...
Znate li mi reći ako je sveučilište otvoreno u kolovozu??
Unaprijed svima hvala :)


Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Godišnji odmor u Hrvatskoj!

   

  Sljedećeg ću tjedna  ići na more u Hrvatsku s mojim dečkom (even better: Sljedećeg tjedna idem na more u Hrvatsku...). Hrvatsko je more najljepše i najčistije koje sam ikada vidjela! 

  Naša je nada Nadamo se da ćemo uspjeti vidjeti sve što je više moguće. Ovaj Ovo je treći put da idemo u Hrvatsku na more, i dosada nikad nismo bili razočarani. Posjetili smo otoke Cres , Lošinj, Krk, Pag, Dugi otok, Brač i druga dobra mjesta na obal(oppure: kao i lijepe gradove na obali...)kao što su: Klenovica, Zadar, Makarška, Baška Voda. Ove godine bismo željeli razgledati i gradove kao Split, Šibenik i Dubrovnik te otoke kao Rab, Murter, Hvar i Korčulu. 
  Ako ćemo imati prilično dovoljno vrijeme vremena i novaca (to je san!) željeli bismo ići u Nacionalni park Plitvička jezera pa u Rastoke. Bilo bi mi drago  ići i u Zagreb (Oppure: Željela bih ići i u Zagreb) zato što bih mogla  tražiti stan za svoj budući boravak u gradu (na erasmus). Ako je sveučilište otvoreno, mogla bih tražiti oglase na oglasnoj ploči... 

  Zna li mi tko reći da li je sveučilište otvoreno u kolovozu?? 
  Unaprijed hvala svima :)

   

   

  Oprosti, ponovo sam ispravila, bilo je još nekih grešaka! :-D

  Godišnji odmor u Hrvatskoj!

   

  Sljedećeg ću tjedna  ići na more u Hrvatskoju s mojim dečkom (even better: Sljedećeg tjedna idem na more u Hrvatsku...). Hrvatsko je more najljepše i najčistije koje sam ikada vidjela! 

  Naša je nada Nadamo se da ćemo uspjeti vidjeti sve što je više moguće. Ovaj Ovo je treći put da idemo u Hrvatsku na more, i dosada nikad nismo bili razočarani. Posjetili smo otoke Cres , Lošinj, Krk, Pag, Dugi otok, Brač i druga dobra mjesta na obali (oppure: kao i lijepe gradove na obali...)kao što su: Klenovica, Zadar, Makarška, Baška Voda. Ove godine bismo željeli razgledati i gradove kao Split, Šibenik i Dubrovnik te otoke kao Rab, Murter, Hvar i Korčulu.
  Ako ćemo imati prilično dovoljno vrijeme vremena i novaca (to je san!) željeli bismo ići u Nacionalni park Plitvička jezera, pa u Rastoke. Bilo bi mi drago  ići i u Zagreb (Oppure: Željela bih ići i u Zagreb) zato što bih mogla  tražiti stan za svoj budući boravak u gradu (na erasmus). Ako je sveučilište otvoreno, mogla bih tražiti oglase na oglasnoj ploči... 

  Zna li mi tko reći da li je sveučilište otvoreno u kolovozu??
  Unaprijed svima hvala :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Croatian

  Show More