Site Feedback

Anteckning 2: Nya skor

Hej hej! Idag gick jag till en stad som heter Rock Hill som är långt från mitt hus, Det tar omkring en timme att åka där med en bil. När jag var där, jag köpte några nya skor. De är gjörde av Adidas och de är svarta och vita. Jag ska ha de på mig när jag börjar skola nästa vecka. Jo, det var allt för idag. En liten sak: jag använde inte en ordbok det här helt tid. Jag måste har fel i mitt skrivande, så säg det om du ser dem! (As usual? Jag vet inte hur att säga det på svenska) Hej då!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Anteckning 2: Nya skor

  Hej hej! Idag åkte jag till en stad som heter Rock Hill som är långt från mitt hus, det tar omkring en timme att åka dit med bil. När jag var där köpte jag några nya skor. De är tillverkade av Adidas och är svarta och vita. Jag ska ha de på mig när jag börjar skolan nästa vecka. Det var allt för idag. En liten sak till (bara): jag använde ingen ordbok när jag skrev detta. Jag är säker på att jag har skrivit några saker fel, så säg till om du ser dem! (As usual? Jag vet inte hur man säger det på svenska) Hej då!

   

  ---

   

  I assumed that you meant I went to a city ... Gick means walked, but if you did walk, gick is correct. Did you buy a pair of shoes or more? If you bought one pair you could say Jag köpte ett par nya skor. Now it says you bought some shoes. The right form of De är gjörde av ... is De är gjorda av ... But it means They are made of, refering to the material of the shoes, not made by. In this case tillverkade (manufactured) is more apropriate. När jag skrev detta means When I wrote this. As usual --> som vanligt.

   

  Very well done! Despite some mistakes, I understood everything.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More