Site Feedback

Mijn eerst Nederlands kladbok-item :)

Hallo, ik ben Natasha en ik kom uit Australië. Waarom leer ik Nederlands? Ik heb dit jaar al tweemal naar Nederlands bezoekt. Ik heb gedacht, dat het geen probleem om te geen Nederlands spreken is. Maar - het was een groot probleem! Ik was geen toerist want ik heb heel Nederlandse vrienden. Natuurlijk hebben ze niet altijd voor me in het Engels gesproken en ik wet dat ze over me in het Nederlands spreken hebben. Ik kon ook met de leiden op de straat niet spreken. Ik wil volgende keer (hopelijk volgend jaar!) om te Nederlands begrijpen (en een beetje spreken). Ik heb alleen vorige week Nederlands leren begonnen maar ik leer Duits aan de universiteit en dat helpt een beetje.

Dank je :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mijn eerst Nederlands kladbok-item :)

  Hallo, ik ben Natasha en ik kom uit Australië. Waarom leer ik Nederlands? Ik heb dit jaar al tweemal naar Nederlands bezoekt. Ik heb Nederland dit jaar al tweemaal bezocht. Ik heb gedacht dacht dat het geen probleem zou zijn om te geen Nederlands te spreken is. Maar het was een groot probleem! Ik was geen toerist want ik heb heel Nederlandse vrienden. Natuurlijk hebben ze niet altijd voor me in het Engels gesproken en ik weet dat ze over me in het Nederlands hebben gesproken. Ik kon ook niet spreken met de leiden mensen op de straat niet spreken. Ik wil volgende keer (hopelijk volgend jaar!) om te Nederlands begrijpen (en een beetje spreken). Ik heb alleen vorige week Nederlands leren begonnen Ik ben pas vorige week begonnen met Nederlands te leren, maar ik leer (studeer) Duits aan de universiteit en dat helpt een beetje.

  Dank je :)

   

  -Alsjeblieft!

  Mijn eerste Nederlandse kladbok-item :)

  Hallo, ik ben Natasha en ik kom uit Australië. Waarom leer ik Nederlands? Ik heb dit jaar al tweemaal Nederland bezocht. Ik dacht, dat het geen probleem was om Nederlands te spreken. Maar - het was een groot probleem! Ik was geen toerist want ik heb veel Nederlandse vrienden. Natuurlijk hebben ze niet altijd voor me in het Engels gesproken en ik weet dat ze over me in het Nederlands gesproken hebben. Ik kon ook met de mensen op straat niet spreken. Ik wil de volgende keer (hopelijk volgend jaar!) Nederlands begrijpen (en een beetje spreken). Ik ben vorige week pas begonnen met Nederlands leren, maar ik leer Duits aan de universiteit en dat helpt een beetje.

  Dank je :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More