Site Feedback

"om mig" texten

Hej hej - kanske ni kunde korrigera min "om mig" profil texten?

Jag har lärt mig Svenska under flera månader, och behöver hjälp för att förbättra min aktiv användning av språket. Jag förstår nästan allt när jag läser, och kan vanligtvis följa poddcasts och filmer, men har inte haft tillfälle att skriva eller prata. Alltså jag letar efter tålmodiga människor som vill snacka med mig på Skype eller korrigera mina skriven misstag genom email eller här genom notebook.

I utbytte kan jag hjälpa med Tyska och/eller Engelska på samma sätt. Jag är schweizisk, alltså Tyska är min modersmål. Närvarande bor jag i Schweiz medan jag pluggar - jag ska bli lärare - men jag har bot i England, Skottland och Nya Zeeland medan fem år sammanlagt, alltså min Engelska är ganska bra.

Jag har faktiskt börjat lära mig Svenska bara för att läsa Astrid Lindgrens böcker på original. Men sen förälskade mig i språket och bestämde mig för att det skulle vara ganska kul att kunna verkligen tala den. Och nu ska jag försöka att flytta till Stockholm för att läsa en eller två semester där nästa år. Alltså jag skulle bli lycklig bara att prata med folk som bor eller har bort i Sverige och kan berätta om landet :).

Vi hörs snart, jag hoppas!

Tack så mycket!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  No corrections have been written yet. Please write a correction!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More