Site Feedback

Mina Rum

Snälla hjälp mig att rätta det! Tack så mycket!

Jag har läst en bok från IKEA om alla möbler. Jag önskar att jag kan har en liten rum med några möbler jag tycker om.

Det finns en korridor när du har angett mina rummet. Till vänster i korridor har mina inte höga, vit skoskåp. Några fina blommor står in en vit,liten vas på skoskåpen. Över skoskåpen hänger en fina talva. Titta på höger en spegel hänger på en vägg.

På en vägg av slutar i korridoren hänger en stor måla ritstative. Alla mina vänner kan skrive några på det, och jag kan skrive mina tidtabell också.

Gå till höger när du står framför måla ritstativ, du ska se en liten kök med en fönster. Jag tycker om faktum kök med Gnosjö rubrik applåd luckor från IKEA. Det finns en matbord framför fönsten. Jag ska handla många vit, rosa skål. Därför jag tycker om att laga mat.

Till vänster på köken, det finns två rum. En rum är mina sovrum. Det närmare korridoren. Mina sovrummet har en pax garderob med in redning. I hörnet närmare garderoben står en säng. Den är en brett och mjuk och lågt soffa mellan garderoben och sängen. Jag tycker om att läsa bocker på där. Framför soffan hänger ett tv. Jag titta på tv iband.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Mina Rum

  Snälla hjälp mig att rätta det! Tack så mycket!

  Jag har läst en bok från IKEA om alla deras möbler. Jag önskar att jag kan ha ett litet rum med några möbler jag tycker om.

  Det finns en korridor när du har kommit in i mitt rum (not sure what you want to say here). Till vänster i korridoren har jag mina inte höga, vita skoskåp. Några fina blommor står i en vit,liten vas på skoskåpen. Över skoskåpen hänger en fin talva. Till höger hänger en spegel på en vägg.

  På en vägg i slutet av korridoren hänger en stor måla ritstative (I dont know what this is either...). Alla mina vänner kan skriva några ord på det, och jag kan skriva min tidtabell också.

  Till höger när du står framför målarstativet,  ser du ett litet kök med ett fönster. Jag tycker om faktum kök med Gnosjö luckor från IKEA. Det finns ett matbord framför fönstren. Jag ska handla många vita och rosa skålar, därför att jag tycker om att laga mat.

  Till vänster om köket finns  det två rum. Ett rum är mitt sovrum, det närmare korridoren. Mitt sovrum har en pax garderob med inredning. I hörnet närmare garderoben står en säng. Det är en bred, mjuk och låg soffa mellan garderoben och sängen. Jag tycker om att läsa bocker där. Framför soffan hänger en tv. Jag tittar på tv iband.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More