Site Feedback

Anteckning 11: Min svenska är bättre!

Hej hej, allihop! Det har varit en lång tid sen jag har skrivit något på den här webbplats. Men jag måste idag, för jag är mycket jätteförvånad. Idag lyssnade jag på en radioprogram på svenska. Kanske har du hört den, den heter klartext. :P Hur som helst, jag lyssnade på det och jag förstod omkring sextio percent. Det kunde inte vara så förvånande till er, men till mig det var. Jag vet inte precis varför jag är så bra på svenska idag... Jag har inte pratade mycket engelska idag. Kanske är det är det. I alla fall, jag måste gå nu.

En sak till: Jag har inte använt någon ordbok alls för det här anteckning. Det kunde ha många saker som är fel med det, men det är okej med mig. Jag mår jättebra! Hej då allihop, tack för att du läste.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Anteckning 11: Min svenska är bättre!

  Hej hej, allihop! Det har gått varit en lång tid sen jag har skrev något på den här webbplatsen. Men jag måste idag idag måste jag, för jag är mycket Väldigt jätteförvånad. Idag lyssnade jag på en ett radioprogram på svenska.  Du kanske har hört den, den heter klartext. :P Hur som helst, jag lyssnade på det och jag förstod omkring sextio procent. Det kunde kan inte vara så förvånande till för er, men till  för mig var det det. Jag vet inte precis varför jag är så bra på svenska idag. Jag har inte pratade mycket engelska idag. Kanske är det är det. I alla fall, jag måste gå nu.

  En sak till: Jag har inte använt någon ordbok alls för den här anteckningen. Den kunde kan ha många saker som är fel med det, men det är okej med för mig. Jag mår jättebra! Hej då allihop, tack för att du läste.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More