Site Feedback

Tänään

Hei! Olen yrttänyt jälleen puhua suomea! Haluan saada paremmin. Tänään olen uinut Atlantin ja suolaa meressä teki ihoni pehmeä! Olen opiskellut suomea myös, mutta haluan puhua ennemän sijasta opiskeluun kieliopin. Olen innostunut oppimaan! Tiedän että kirjoidän kaiken virheitä, ja minä tarvitsen apua niiden korjaamiseksi! Opettaa ja kertoa minulle, kun olen vääräsä! Rakkaudella, Emilia.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Tänään

  Hei! Olen yrittänyt jälleen puhua suomea! Haluan osata paremmin. Tänään uin Atlantissa ja meren suola teki ihoni pehmeäksi! Olen myös opiskellut suomea, mutta haluan puhua enemmän kieliopin opiskelun sijasta. Olen innostunut oppimaan! Tiedän että teen virheitä kun kirjoitan, ja tarvitsen apua niiden korjaamiseksi! Opettakaa ja kertokaa minulle, kun olen väärässä! Rakkaudella, Emilia.

   

   

  On tämä parempi? :) 

  Tänään

  Hei! Olen yrittänyt jälleen puhua suomea! Haluan osata paremmin. Tänään olen uinut uin Atlantissa ja meren suola teki ihoni pehmeäksi! Olen myös opiskellut suomea myös, mutta haluan puhua enemmän sijasta opiskeluun kieliopin opiskelun sijasta. Olen innostunut oppimaan! Tiedän että kirjoidän kaiken teen virheitä kun kirjoitan, ja tarvitsen apua niiden korjaamiseksi! Opettakaa ja kertokaa minulle, kun olen väärässä! Rakkaudella, Emilia.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More