Site Feedback

Futje në përdorim.

Mirëmengjës! Unë jam Luke dhe ky është futje ime. Më pëlqen gjuhë shumë. Sot unë ngre shumë herët për të shkruaj në ditar im në italki. Edhe unë desha fjalosem shqiptarët! Ju lutemi të përgjigjet me korrigjimet. Falemnderit!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Futje në përdorim.

  Mirëmengjës! Unë jam Luke dhe kjo është hyrja ime. Më pëlqejnë shumë gjuhët. Sot unë jam ngritur shumë herët për të shkruajtur në ditarin tim në italki. Edhe unë dua të flas me shqiptarët! Ju lutem të përgjigjeni me korrigjimet. Faleminderit!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Albanian

  Show More