Site Feedback

Barndomsminne -- Gräset var så hägt

Min pappas familj beslutades en kapitalism familj mellan kines kommunistiska revolutionen,därför mina föräldrar hade arbetat i Tibet som själreform genom arebete i tuff området.

Jag föddes i en by som kallas Gande i Tibet. Gande ligger på över 4000 m latitud området. Det innehåller 50% syren jämför havsnivå, därför det finns ingen träde utan gräs där.

När jag var 3,4 år gammal, började jag att minns något. Jag åkate tåget från Xining till Shanghai med mina föräldrar. Första gången hittade jag trädet, men jag hade aldrig sett trädet. Jag frågade min mamma att varför gräset var så högt i här.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Barndomsminne -- Gräset Var Så Högt

  Min pappas familj ansågs vara en kapitalistisk familj under Kinas kommunistiska revolution, därför skickades mina föräldrar till Tibet (för att genomgå själreform genom hårt arbete.)

  Jag föddes i Tibet, i en by som heter Gande. Byn Gande är belägen 4000 meter över havet. Luften där innehåller endast hälften så mycket syre som den vid havsnivå, därför finns det inga träd där, endast gräs.


  Jag minns när jag var 3 eller 4 år gammal; Jag åkte tåget från Xining till Shanghai med mina föräldrar. Det var första gången jag såg ett träd, jag frågade min mamma; varför är gräset så högt här?

  Barndomsminne -- Gräset var så högt

  Min pappas familj beslutades vara en kapitalist familj mellan i kinas kommunistiska revolutionen, därför arbetade mina föräldrar hade arbetat i Tibet som själreformer genom tufft arebete i tuff området.

  Jag föddes i en by som kallas Gande i Tibet. Gande ligger på över 4000 m (latitud området - don't know what you wanted to say here....). Det innehåller 50% lägre syre jämför med havsnivån, därför finns det inga träd där, utan bara gräs. 

  Jag började minnas något från när jag var 3-4 år gammal. Jag åkate tåget från Xining till Shanghai med mina föräldrar. För första gången hittade jag trädet, men jag hade aldrig sett det förut trädet. Jag frågade min mamma att varför gräset var så högt i just här.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More