Site Feedback

Gefeliciteerd verjaadag !

Vandaag is mijn moeder verjaardag en ik zal blij zijn als het enidelijk weekend is .we willen vanavond samen met de hele familie naar een nieuwe restaurant te eten ..Het niuew restaurant is een Si chuang restaurant en de gerecht heel lekker. ik vaak naar het restaurant gaan .ik ook wil een kado voor mijn moeder te geven .ik hope dat zij de kado lekker vinden .
Vandaag is het niet zo warm omdat wordt het herfst in China. ik vind dat herfst is een mooi seizoen.het weer niet te warm,niet te koud . De bladeren vallen van de bomen . wat is een mooi uitzicht!
ik moet nu naar de bakker gaan om verjaardagstaart te halen .Dag!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  [Vandaag is mijn moeders verjaardag]/[Vandaag is mijn moeder jarig] en ik zal blij zijn als het eindelijk weekend is. We willen vanavond samen met de hele familie in een nieuw restaurant* gaan eten. Het nieuwe restaurant is een Si Chuang restaurant en de gerechten zijn heel lekker. Ik zal vaak naar het restaurant gaan. [Ik wil ook een kado aan mijn moeder geven]/[Ik wil ook voor mijn moeder een kado kopen]. Ik hoop dat zij het kado lekker zal vinden.

  Vandaag is het niet zo warm om het herfst wordt in China. Ik vind dat de herfst een mooi seizoen is. Het weer is niet te warm, maar ook niet te koud. De bladeren vallen van de bomen. Wat is dat een mooi uitzicht!/Wat een mooi uitzicht!

  Ik moet nu naar de bakker gaan om een verjaardagstaart te halen/kopen. Dag!

   

  Prima geschreven hoor! Je doet het goed!

   

  * = Als er een onzijdig woord is en je plaats er een bijvoegelijk naamwoord (zoals nieuw) voor, dat wordt er geen -e achter dat bijv. naamw. geplakt. Maar dit is ook *alleen* als het om een onbepaalde vorm (= een) gaat.

   

  De nieuwe auto. (mannelijk)

  Het nieuwe huis. (onzijdig)

  Een nieuwe auto. (mannelijk)

  Een nieuw huis. (onz.)

  Een mooi seizoen. (o)

  Een mooi uitzicht. (o)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More