Site Feedback

Vrije tijd

Vandaag is het zondag .ik heb hele dag vrije tijd.s'Ochtends heb ik naar market een kip gekocht.ik wil het kippensoep koken. De kippensoep is goed voor de gezond dat speciaal in het seizoen is . ik zal in de middag luister naar muziek .ik hou van muziek .dat is mijn grootste hobby. vanavond zal ik naar de bioscoop naar een nieuwe film te kijken. daarna moet ik vroeg naar de bed gaan omdat morgen het maandag is . ik moet werk.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Vrije tijd

   

  Vandaag is het zondag. Ik heb de hele dag vrij. 's ochtends heb ik op de markt kip gekocht. Ik wil kippensoep kopen.  De  Kippensoep is goed voor de gezondheid wat speciaal voor dit seizoen nodig is (?). Ik zal/ga  in de  deze middag naar muziek luisteren. Ik hou van muziek, dat is mijn grootste hobby. Vanavond ga ik naar de bioscoop om een nieuwe film te kijken. Daarna moet ik vroeg naar de bed (gaan) omdat het morgen maandag is. Ik moet werken.

  Vrije tijd

  Vandaag is het zondag. Ik heb de hele dag vrije tijd. s'Ochtends heb ik naar market in de winkel een kip gekocht. Ik wil het kippensoep koken. Kippensoep is goed voor de gezondheid dat speciaal in het seizoen ik. Ik zal in de deze middag luisteren naar muziek. Ik hou van muziek. Dat is mijn grootste hobby. Vanavond ga ik naar de bioscoop om naar een nieuwe film te kijken. Daarna moet ik vroeg naar de bed gaan omdat het morgen het maandag is. Ik moet werken.

   

  Goed gedaan! Enkele opmerkingen:

  Denk eraan dat elke zin met een hoofdletter begint.

  Ik koop een kip = Ik koop een levend dier.

  Ik koop kip = Ik koop kippenvlees om op te eten.

  Deze zin begrijp ik niet goed: kippensoep is goed voor de gezond dat speciaal in het seizoen ik. Kan je dit op een andere manier zeggen?

   

  Veel succes met je studie!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More