Site Feedback

Maandag

Vandaag is het maandag.De eerste dag in het week . ik haat maandag .:<
Ik zal bezig de hele dag op mijn werken . Ik verzorg het netwerk.Een soort verbindingen tussen de computers .Dat is heel druk op maandagochtend.Ik moet lange tijd op de weg wachten omdat het files is . s'Middags zal ik samen met mijn collega eten .Wat zullen we eten ? Westen food of Chinees gerecht? Ik heb geen idee . Na het werk wil ik graag naar de winkel gaan .Ik hoor dat vandaag is er korting gaat . Misschien koop ik iets niuwe kleren . Vrouwen houden altijd van shopping .
Vandaag is het ook Teacher's day in China .Ik wil graag dank alle vrienden hier wie hulp mijn Nederlands te leren.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Maandag

  Vandaag is het maandag. De eerste dag in de week . Ik haat (de) maandag(en).:<
  Ik zal de hele dag bezig zijn op mijn werken . Ik verzorg het netwerk. Een soort verbindingen tussen (de) computers. Het/dat is heel druk op maandagochtend. Ik moet lange tijd op de weg wachten omdat er files zijn. s' middags zal ik samen met mijn collega eten. Wat zullen we eten ? Westers eten of een Chinees gerecht? Ik heb geen idee. Na het werk wil ik graag naar de winkel gaan. Ik hoor dat er vandaag kortingen zijn gaat . Misschien koop ik wat nieuwe kleren. Vrouwen houden altijd van shopping/winkelen.
  Vandaag is het ook Teacher's day in China. Ik wil graag alle vrienden hier bedanken  die mij [helpen]/[hulp bieden] om mijn Nederlands te leren.

   

  Goed gedaan! Hoe lang ben je al Nederlands aan het leren? En waarom heb je juist Nederlands gekozen om te leren?

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More