Site Feedback

Vandaag is de eerste dag van dit semester

Vandaag is de eerste dag van dit semester en ik stond om 6.00 uur op voor de eerste les. Op vakantie kan ik lekker lang uitslapen, maar helaas is het weer tijd om hard te studeren. :p

Eigenlijk ben ik een beetje bang (worried) want ik heb tijdens de vakantie bijna geen Nederlands gestudeerd, haha, maar ik zal weer hard werken om de taal te verbeteren.

De eerste les was Engels. De lerares is mooi en aardig, we hebben sommige Engels gesproken. Tijdens de vakantie heb ik voor IELTS test voorbereiden, dus vind ik (make much progress in English).

Dan was de les Nederlands. We hebben gezellig en heerlijk over vankantie gekletsd en mijn veel studiegenoten zijn lekker met reis naar buitenland geweest, zo goed!

's middags hebben we de les over internationale verhouding gehad, maar we hebben niet zoveel geleerd, allen kennis met de lerares gemaakt.

Dan heb ik heerlijk diner gegeten en nog Nederlands gestudeerd. Dat is alles, ik verwacht dat ik veel fouten maak, omdat ik heel lang geen Nederlands heb gesproken. :P Hup!

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Vandaag is (het) de eerste dag van dit semester en ik stond om 6.00 uur op voor de eerste les. Op vakantie kan ik lekker lang uitslapen, maar helaas is het weer tijd om hard te studeren. :p

  Eigenlijk ben ik een beetje nerveus/bezorgd bang want ik heb tijdens de vakantie bijna geen Nederlands gestudeerd, haha, maar ik zal weer hard werken om de taal te verbeteren.

  De eerste les was Engels. De lerares is mooi en aardig, we hebben wat sommige Engels gesproken. Tijdens de vakantie heb ik me voor de IELTS toets test voorbereiden, dus heb ik veel vooruitgang gemaakt/geboekt.

  Daarna dan was de les Nederlands. We hebben gezellig en heerlijk over vankantie gekletst en mijn veel studiegenoten zijn lekker op met reis naar het buitenland geweest, zo goed!

  's middags hebben we de les over internationale verhouding gehad, maar we hebben niet zoveel geleerd, alleen met de lerares kennis gemaakt.

  Ten slotte heb ik heerlijk avondeten/diner gegeten en nog (wat) Nederlands gestudeerd. Dat is alles, ik verwacht dat ik veel fouten heb gemaakt, omdat ik heel lang geen Nederlands heb gesproken. :P Hup!

   

  Rood = fout

  Blauw = toegevoegd

  Groen = klinkt beter

  Ondanks dat je een tijdje niet voor Nederlands hebt geleerd, heb je het zeker goed gedaan! Dus je hoeft niet bang te zijn dat je het niet meer goed kunt. ;)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More