Site Feedback

De nieuwe taal

Ik ben al meer dan 6 maanden om Nederlands leren . Dat is een moeilijk taal voor mij .Ik leren zoder leraar .Ik oefent elk dag.Vooral het luisteren en het schrijven . De luisteren is de meest moeilijk deel voor mij en spreken is ook . Het kost veel moeite. Ik gebruik een boek te leren omdat heb ik ggen docent .Dat ook heet zelfstudie.De Nederlands uitspraak is heel moeilijk. Niemand kan met me praten .Dat moet ik zelf doen .Maar gelukkig heb ik weinig radio komt uit Nederland dan kan ik de radio luisteren .Ik wil graag wat Nederlands film vinden .Maar dat is onmogelijk in China.Ik ook houd van de Nederlands liedjes .Dat is ook moeilijk te vinden . Ik vind dat luisteren naar de Nederlands liedjes en naar de Nederlands film kijken zijn goed voor de Nederlands te leren .
Ik hope dat kan ik die meer informatie krijgen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  De nieuwe taal

  Ik ben al meer dan 6 maanden om Nederlands aan het leren. Het Dat is een moeilijke taal voor mij. Ik leer het zonder leraar. Ik oefen elke dag. Vooral het luisteren en het schrijven. (Het) De luisteren is de meest moeilijkste deel voor mij, maar en spreken is ook. Het kost veel moeite. Ik gebruik een boek om te leren omdat ik geen docent heb. Dat heet ook zelfstudie. De Nederlandse uitspraak is heel moeilijk. Niemand kan met me praten. Dat moet ik zelf doen. Maar gelukkig heb ik weinig een paar/wat radiozenders komt uit Nederland, dan kan ik de radio daarnaar luisteren. Ik wil graag wat Nederlandse films vinden. Maar dat is onmogelijk in China. Ik houd ook van (de*) Nederlandse liedjes. Die zijn Dat is ook moeilijk te vinden. Ik vind dat naar (de*) Nederlandse liedjes luisteren en naar (de*) Nederlandse films kijken zijn goed is voor de Nederlands te leren .
  Ik hoop dat ik daarover meer informatie kan die krijgen.

   

  * = klinkt beter zonder dit woord, hoewel het wel mogelijk is deze te gebruiken.

   

  Als er iets is wat onduidelijk is of wat je niet snapt, vraag het dan gerust! Ik zal het je graag uitleggen.

  De nieuwe taal

  Ik ben al meer dan 6 maanden om Nederlands aan het leren. Dat is een moeilijk taal voor mij. Ik leren leer zonder leraar. Ik oefent elk dag. Vooral het luisteren en het schrijven. De Het luisteren is de het meest moeilijke / het moeilijkste deel voor mij en spreken is ook / en spreken is ook moeilijk. Het kost veel moeite. Ik gebruik een boek om te leren omdat heb ik ggen geen docent heb. Dat ook heet ook zelfstudie. De Nederlandse uitspraak is heel moeilijk. Niemand kan met me praten. Dat moet ik zelf doen. Maar gelukkig heb ik weinig een radio komt uit Nederland, dan kan ik naar de radio luisteren. Ik wil graag wat een Nederlandse film vinden. Maar dat is onmogelijk in China. Ik ook houd ook an de Nederlandse liedjes. Dat is ook moeilijk te vinden. Ik vind dat luisteren naar de Nederlands liedjes en naar de Nederlands film kijken zijn goed zijn voor de  om Nederlands te leren.
  Ik hope hoop dat kan ik die meer informatie krijgen.

   

   

  Goed gedaan! Je kan ook op internet naar vele radiozenders luisteren op deze website:

  http://studiobrussel.rad.io/#%2Fsenderliste.jsf%3Flevels%3D_genre%3A%2C_language%3A%2C_topic%3A%2C_city%3A%2C_country%3ABelgium%26order%3D_country%26selection%3Dcountry

  Selecteer bij "languages" Dutch of Flemish. Veel plezier ermee!

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More