Site Feedback

First notebook entry: Introducing myself

Halo, Ik ben 32 jaar en ik komt uit Iran. Nu woon ik in Nethrlands (in Leiden). Ik moet Nederlands leren omdat ik hier wil studeren en ik hier moet werken. En natuurlijk wil ik met Nederlandse mensen contact maken. Maar nu heb ik geen contact. Daarom is het erg blangrijk voor mij om Nederlands te leren.
Ik ben opgegroeid in Iran en mijn eigen taal is Farsi. Ik kan ook Engels praten. Ik hou van boek lezen, muziek luisteren, film kijken, en met goede vrinden praten en discusieren :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: Introducing myself

   

  Hallo, Iik ben 32 jaar en ik komt uit Iran. Nu woon ik in Nethderlands, (in Leiden). Ik moet Nederlands leren omdat ik hier wil studeren en ik hier moet werken. En natuurlijk wil ik met Nederlandse mensen contact maken/communiceren. Maar nu heb ik geen contact. Daarom is het voor mij erg belangrijk voor mij om Nederlands te leren.
  Ik ben opgegroeid in Iran en mijn eigen taal/ moedertaal is Farsi. Ik kan ook Engels praten/spreken. Ik hou van boeken lezen, muziek luisteren, films kijken, en met goede vrienden praten en discussieëren. :)


  Very impressive! :D
  You did a good job!

  Keep it up! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More