Site Feedback

La Primera Entrada en Català

Jo sóc el Zach i vull aprendre la llengua catalana. Penso que Català aparenta molt guai. Agrado la cultura i la gent. Vaig passar un estiu en Barcelona amb una familía catalana i vaig tenir un munt de diversió.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  La Primera Entrada en Català

  Jo sóc el Zach i vull aprendre la llengua catalana. Penso que aprendre Català és molt guai. M'agrada la cultura i la gent. Vaig passar un estiu en Barcelona amb una familía catalana i vaig tenir un munt de diversió.

   

  La Primera Entrada en Català

  Jo sóc el Zach i vull aprendre la llengua catalana. Penso que el catal๠sembla molt guai.² M'agrada la cultura i la gent. Vaig passar un estiu a Barcelona amb una familía catalana i vaig tenir un munt de diversió³.

   

  ¹ Language names and nationalities are always written with a capital letter. In most of the cases, nouns take the article, unlike in Spanish or English.

  ² I'd rather say "El català em sembla molt guai." (Catalan looks very cool to me.) or "Penso que el català és molt guai." (I think Catalan is very cool.)

  ³ A more natural sentence would be "[...] i em vaig divertir molt" or "[...] i m'ho vaig passar molt bé" ([...] and I had a very good time).

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More