Site Feedback

På bokhandeln

Idag åkte jag buss till internationell bokhandeln. Där kan man köpa böcker på olika språk. Platsen är som ett paradis för mig. Det var gott att jag hadde inte nästan några pengar på mig. Annars skulle jag ha köpt någonting. Det fanns några böcker på svenska. Jag hittade till och med en bok som heter Svår grammatik och ordbildning. Men den är för avancerad för mig. Jag hittade några Tintin-album. Så har jag erfarit att Tintin och Milou heter också Tintin och Milou på svenska. På tyska heter de Tim och Struppi.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  På bokhandeln

  Idag åkte jag buss till internationella bokhandeln. Där kan man köpa böcker på olika språk. Platsen är som ett paradis för mig. Det var gott bra att jag hadde inte nästan nästan inte hade några pengar på mig. Annars skulle jag ha köpt någonting. Det fanns några böcker på svenska. Jag hittade till och med en bok som heter Svår grammatik och ordbildning. Men den är för avancerad för mig. Jag hittade några Tintin-album. Så har jag erfarit Då upptäckte jag att Tintin och Milou heter också Tintin och Milou på svenska. På tyska heter de Tim och Struppi. 

   

  "gott" not to be confused with the english good. However: "The food taste good." "Maten smakar gott." So in most of the cases "good" would equal "bra" not so often "gott" which is mainly used to describe something tasty.

   

  Please ask me if something is confusing and I will explain it more in depth. As I'm in a real hurry to bed right now, but I promised to correct it! :P 

   

  The text in overall was very good! Keep it up. I just corrected small misstakes mainly. Goodnight :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More