Site Feedback

Norsk prøve 3

For å ta norsk prøve 3 tok jeg først eksempel prøve. Det var ikke samme som norsk prøve 2. Det var vanskeligere enn det jeg forventet. Teksten var ikke vanskelig men spørsmål var litt kinkige. Lytteparten var Ok og skriving temar også er ikke fremmed. Men jeg leste teksten sakte. Spesielt kunne jeg ikke skrive fort i skrivingparten fordi jeg er vant til å skrive med datamakin. Så tiden var ikke nok for meg.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Norsk prøve Norskprøve 3

  For å ta norsk prøve 3 tok jeg først eksempel prøve. ["For å ta norskprøve 3" - Betyr at du måtte ta testprøven før du kunne ta den ordentlige prøven. Regner med dette ikke var tilfelle. Ville da skrevet: "Før norskprøve (nummer) 3 tok jeg først et eksempel på en prøve [/en testprøve]."] Detn var ikke [/lite] samme lik som norskprøve 2. Detn var vanskeligere enn det jeg (hadde) forventet. Teksten var ikke vanskelig (i og for seg), men spørsmålene var litt kinkige. Lytteparten [/Lyttedelen] var Ok, og skriving temar også er ikke de skriftlige temaene var heller ikke fremmed for meg. Jeg leste (dog) teksten sakte. Spesielt [Setningen starter litt rart. Ville kanskje skrevet f.eks.: "Spesielt var faktumet at jeg ikke kunne skrive så fort i den skriftlige delen..."] kunne jeg ikke skrive fort i skrivingparten den skriftlige delen fordi jeg er vant til å skrive med datamakin [/på datamaskinen; på data; på PC-en]. Så tiden var ikke nok for meg. Tiden ble derfor knapp for min del.  Veldig bra! En hver person ville forstått alt du skrev. Må bare omrokkere litt så blir det perfekt!


  Mulig korrekturen min er veldig rotete, men det er tross alt min første!

  Jeg anbefaler ikke å starte en setning med "men", men heller prøve å binde den med den foregående setningen. [<-- som den setningen der!] Da blir det mer flyt i teksten. :)


  Håper det hjelper litt!

  - Christoffer^^
  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More