Site Feedback

Студирање

Студирам на универзитету на филолошком факултету. Један пут у недељу имам часове српског језика. Професор нам је веомо добар, али на крају семестра морамо да полажемо испите. Већ четири или пет часова учимо тему "Исхрана", професор нам је воли да једе. Сваки од нас пише неки састав и га чита.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Студирање

  Студирам на Универзитету, на филолошком факултету. Једном недељно имам часове српског језика. Професор нам је веома добар, али на крају семестра морамо да полажемо испите. Већ четири или пет часова учимо тему "Исхрана", јер наш професор воли да једе. Свако од нас пише неки састав и чита га.

  Студирање

  Студирам на универзитету на филолошком факултету. Један пут у недељи имам часове српског језика. Професор нам је веомa добар, али на крају семестра морамо да полажемо испите. Већ четири или пет часова учимо тему "Исхрана". Професор  воли да једе. Сваки од нас пише неки састав и  чита га .

  Jedan put u nedelji ili jednom nedeljno

  Студирање

  Студирам на универзитету на филолошком факултету. Један пут у недељу имам часове српског језика. Професор нам је веомдобар, али на крају семестра морамо да полажемо испите. Већ четири или пет часова учимо тему "Исхрана", професор нам је воли да једе. Сваки од нас пише неки састав и га чита га.

  Студирање

  Студирам на универзитету на филолошком факултету. Један пут у недељу имам часове српског језика. Професор нам је веомо добар, али на крају семестра морамо да полажемо испите. Већ четири или пет часова учимо тему "Исхрана", професор нам је воли да једе. Сваки од нас пише неки састав и га чита чита га.

  добро си научила српски , честитам . ако требаш помоћ слободно се јави :) ..
  ја требам почети учити руски тако да можемо помагати једна другој :) ...

  Студирање

  Студирам на универзитету на филолошком факултету. Једанпут у недељи имам часове српског језика. Професор нам је веомо добар, али на крају семестра морамо да полажемо испите. Већ четири или пет часова учимо тему "Исхрана", професор нам је воли да једе.(? What do u want to say with this sentence? Maybe ,,Професор воли да једе.'') Сваки од нас пише неки састав и га чита га.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More