Site Feedback

Că deobicei

Niciodată nu scrieți scrisori noaptea. Mai ales acele, cu care va trebuie să fiiți foarte atent. Am scris la ANC și in loc de numărul pasaportului nou am menționat numărul pasaportului precedent, care n-am știt că îmi amintesc. Și in loc de cod poștal este "codul fiscal". Pot doar să sper că toate scrisori nu sunt citite de muncitorii in Autoritatea.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ca de obicei

  Niciodată să nu scrieți scrisori noaptea. Mai ales pe acelea cu care va trebuie să fiiți foarte atent. Am scris la ANC (?) și in loc de numărul paşaportului nou am menționat/notat numărul paşaportului precedent, de care n-am ştiut că îmi amintesc. Și/Iar în loc de codul poștal este am scris "codul fiscal". Pot doar să sper că toate aceste scrisori nu sunt citite de muncitorii în Autoritatea autorităţi (я не понимала что ты хотела сказать здесь) .

  Ca deobicei

  Niciodată să nu scrieți scrisori noaptea. Mai ales acelea cu care va trebuie să fiiți foarte atent. Am scris la ANC și în loc de numărul pașaportului nou am menționat numărul pașaportului precedent, pe care n-am știut că î mi l-aș putea aminti. Și în loc de cod poștal este "codul fiscal". Pot doar să sper că toate scrisorile nu sunt citite de muncitorii din Autoritatea.

   

  Bun sfat, sa nu facem nimic important noaptea, cand mintea noastra nu e prea limpede si clara. :))

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More