Site Feedback

Yann Tiersens konsert

 

I lördags var jag med vänninor på Tiersens konsert i klubb A2. Blandkänslor blev fram det. Å en sidan, det var kul, jag gillar hans musik, innan har jag inte lyssnat för honom och känt inte han och hans skapande. Men å andra sidan, konserts organistion var jättevedervärdig! När kom vi till klubb, var Tiersen skulle framträder, det var väldig kö (efterhand fick vi veta att det var 5 tusen person), så vi väntade för en och halv timmar på gatan och sen en timme i klubb. Dessutom, det var läbbig krossa (crush), och en man borjade att slå andra, bl a flickor. Det vat mycket acklig.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Yann Tiersens konsert

  I lördags var jag med vänninor väninnor på Tiersens konsert i på klubb A2. Blandkänslor blev fram det Jag lämnade konserten med blandade känslor . Å en sidan, det var kul, jag gillar hans musik, innan har jag inte lyssnat för på honom och känt kände inte till honom han och hans skapande. Men å andra sidan, konsertens organisation var jättevedervärdig! När kom vi kom till klubben, var där Tiersen skulle framträdaer, det var det väldigt lång kö (efterhand fick vi veta att det var 5 tusen personer), så vi väntade för en och en halv timmear på gatan och sen en timme i på klubben. Dessutom, det var ett läbbigt krossa slagsmål (crush), och där en man började att slåss andra, bl a slog han några flickor. Det vart mycket äckligt.

   

  Hej, vet inte riktigt vad du menar med crush men antog att det var ett slagsmål. Lycka till med svenskan i fortsättningen.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More