Site Feedback

Soc en Ryhor ;)

Hola,

soc en Ryhor i visc a Varsóvia a Polónia. Aprenc el català desde quant vaig decidir que faria el meu primer viatge a Catalunya, l'any 2008. En aqesta altura encara no sabia que ès la realitat catalana i perquè soc un boig per aprendre les lléngues he començat aquesta aventura insólita amb el català enlloc amb el castellà que vaig aprendre més tard. Ara tinc un nivell que me permet llegir els llibres en català i escoltar la Competència a RAC1 ;D.

Si no ho he deixat fins ara, deu ser la cosa amb la meva relació sentimental amb el vostre país ;). Hi vaig ser només 2 cops peró sempre vull tornar-hi. Barcelona no m'agrada gaire, massa turistes, massa sorroll, peró la resta ès una maravilla. El pirineu, Girona, Lleida, Tarragona, L'Ebre, Montserrat i molt més son uns llocs dels quals me n'amorat.

Ara, quan sembla que visqueu en un moment históric, jo estic mirant com van les coses a casa vostra amb un gran interés i espero que tot acabi bé!

Adeu-Siau

Ryhor

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Soc en Ryhor ;)

  Hola,

  sóc en Ryhor i visc a Varsòvia a Polònia. Aprenc el català desde quant des de que vaig decidir que faria el meu primer viatge a Catalunya, l'any 2008. En aqesta altura A aquestes alçades encara no sabia que ès coneixia la realitat catalana i perquè sóc un boig per aprendre les llengües he començat aquesta aventura insòlita amb el català enlloc amb el del castellà que el vaig aprendre més tard. Ara tinc un nivell que me em permet llegir els llibres en català i escoltar la Competència a RAC1 ;D.

  Si no ho he deixat fins ara, deu ser la cosa amb per la meva relació sentimental amb el vostre país ;). Hi vaig ser he estat només 2 cops però sempre vull tornar-hi. Barcelona no m'agrada gaire, massa turistes, massa sorroll, però la resta ès una maravilla meravella. El Pirineu, Girona, Lleida, Tarragona, L'Ebre, Montserrat i molts més son uns llocs dels quals me n'amorat m'he enamorat.

  Ara, quan sembla que visqueu en un moment históric, jo estic mirant com van les coses a casa vostra amb un gran interés i espero que tot acabi bé!

  Adeu-Siau

  Ryhor

   

  Ben fet! Els accents són difícils fins i tot per la gent catalana, així que no et preocupis i continua practicant :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More