Site Feedback

First notebook entry: Introducing myself

 

Ebben a pillanatban csak körülnézek ezen a weboldalon. Nem tudom igazából, mikor lesz szükségem idegen nyelv leckékre.

Hát gyorsan kell írok, mivel nincs sok időm. A nevem Adrian Chan. Amerikában Los Angeles-ben születtem és itt felnőttem. Itthon beszélek kantonul (kinai dialektus) a szüleimmel, de sajnos nem nagyon jól beszélek, mert másokkal nem használom ezt a nyelvet. Az angol nyilván a legerősebb nyelvem.

Négy hónapot töltettem Budapesten tanulás miatt. Beleszerettetem a magyar nyelvbe. Tényleg logikus is gyönyörő. Az egyik legkomolyobb álmom, hogy egy nap Magyarországba költhetem.

Franciaul és tanulok. Hát most befejezem ezt a bejegyzést. Köszönöm, hogy olvassátok.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: Introducing myself

  Ebben a pillanatban csak körülnézek ezen a weboldalon. Nem tudom igazából, mikor lesz szükségem idegen nyelv leckékre nyelvleckére.

  Hát gyorsan kell írok írnom, mivel nincs sok időm. A nevem Adrian Chan. Amerikában, Los Angeles-ben születtem és itt felnőttem nőttem fel. Itthon beszélek kantonul (kinai dialektusban) beszélek a szüleimmel, de sajnos nem nagyon jól beszélek (szósimétlés és felesleges), mert másokkal nem használom ezt a nyelvet. Az angol nyilván a legerősebb nyelvem.

  Négy hónapot töltettem Budapesten tanulás miatt. Beleszerettetem a magyar nyelvbe. Tényleg logikus is gyönyörőű. Az egyik legkomolyobb álmom, hogy egy nap Magyarországba költhetemk.

  Franciaul és is tanulok. Hát most befejezem ezt a bejegyzést. Köszönöm, hogy olvassátok elolvastátok.

   

  First notebook entry: Introducing myself

  Ebben a pillanatban csak körülnézek ezen a weboldalon. Nem tudom igazából, mikor lesz szükségem idegen nyelvleckékre.

  Hát gyorsan kell írjak, mivel nincs sok időm. A nevem Adrian Chan. Amerikában Los Angeles-ben születtem és itt nőttem fel. Itthon kantonul beszélünk (kinai dialektus) a szüleimmel, de sajnos nem megy nagyon jól, mert másokkal nem beszélem a Kínait. Az angol nyilván a legerősebb nyelvem.

  Négy hónapot töltettem Budapesten tanulás miatt. Beleszerettetem a magyar nyelvbe. Tényleg logikus és gyönyörű. Az egyik legnagyobb álmom, hogy egy nap Magyarországra költözzek.

  Franciaul is tanulok. Most befejezem ezt a bejegyzést. Köszönöm, hogy olvassátok.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More