Site Feedback

Orkanen Sandy

En orkan kommer senere i aften. Det er vildt herude! Regnen og vinden begyndte i morges, og stormen har blevet stærkere og stærkere siden da. Der var allerede oversvømmelse nogle steder da jeg vågnede op kl 9.00, men det værste af regnen skal kom først omkring kl 20.00.

Jeg har forladt Manhattan, og jeg opholder sig med en ven i New Jersey. Stormen vil være den samme herover, men risikoen for oversvømmelse skal være mindre.

I mellemtiden, sidder jeg rundt med nogle venner og drikke whisky og hygge os. haha. Kryds fingrene for mig!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Orkanen Sandy

  En orkan kommer senere i aften. Det er vildt herude! Regnen og vinden begyndte i morges, og stormen har er blevet stærkere og stærkere siden da (og stormen er bare blevet stærkere og stærkere siden da. Og stormen er tiltaget siden da.Og stormen er bare tiltaget siden da. Siden da er stormen tiltaget. Siden da er stormen bare tiltaget.) Der var allerede oversvømmelse nogle steder da jeg vågnede op kl 9.00, men det værste af regnen skal kom først skulle først komme omkring kl 20.00.

  Jeg har forladt Manhattan, og jeg opholder sig mig med hos en ven i New Jersey. Stormen vil være den samme ligeså slem herover herovre, men risikoen for oversvømmelse skal skulle være mindre.

  I mellemtiden, sidder jeg rundt med nogle venner og drikker whisky og vi hygger os. haha. Kryds fingrene for mig!

   

  Jeg ved ikke hvad fanden der skete, men jeg kunne ikke få de farver til at gøre som jeg ville. Jeg håber du forstår, hvad jeg har skrevet. De få ord med streger igennem og de røde ord er forkerte. Det jeg har skrevet med blåt er andre måder, at sige det samme på. Alt hvad der er grønt er det der skal stå i stedet for det røde. Der er en grøn "kasse" med røde ord i, den er også rigig, jeg kunne bare ikke få det til at blive som jeg ville have det. 

  Flot. Godt gået! :-)

   

  I don't know what the hell happened, but I couldn't get the colors to do what I wanted. I hope you understand what I've writting. The few words with bars threw them og the red words er wrong. That, which is written in blue is other ways of saying the same thing. All the green is what is supposed to stand instead of the red. There is green "box" with red words in it, it is correct as well, I just couldn't make the way I wanted it to be.

  Good. Nice going! :-)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More