Site Feedback

First notebook entry: Introducing myself

Hej!
Jag har just slutat studera svenska och det vore synd om jag glömde allt jag har lärt mig...
Min modersmal är tyska (därför finns det tyvärr inget svensk "a" pa mitt tangentbord) och jag älska sprak, framför allt naturligtvis svenska, men ocksa engelska. Dessutom tycker jag om att läsa, att arbeta i trädgarden och, skratta inte, om att virka. Allt som allt är jag jättetrakig men inte sa dalig att omgas med :-) Om du gjärna vill hjälpa mig med min svenska kan jag hjälpa dig med din tyska (eller engelska, om du vill, jag ger privatlektioner och kan atminstone grammatiken)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: Introducing myself

  Hej!
  Jag har just slutat studera svenska och det vore synd om jag glömde allt jag har lärt mig...
  Min modersmål är tyska (därför finns det tyvärr inget svensk "å" pa mitt tangentbord) och jag älskar språk, framför allt naturligtvis svenska, men också engelska. Dessutom tycker jag om att läsa, att arbeta i trädgården och, skratta inte, om att virka. Allt som allt är jag jättetråkig men inte så dalig tokig att omgås med :-) Om du gjärna vill hjälpa mig med min svenska kan jag hjälpa dig med din tyska (eller engelska, om du vill, jag ger privatlektioner och kan åtminstone grammatiken).


  Hej- Att något inte är så tokigt betyder att det tvärtom är ganska bra. Jag antar att det var det du menade med att du inte är så dålig att umgås med. Dåligt sällskap betyder att det är olämpligt av någon anledning. Jag fyllde även i dina å:n :). Lycka till med svenskan. Du skriver väldigt bra svenska!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More