Site Feedback

Gadekamp!

I går nat, var jeg på vej hjem kl 02.00 da jeg så en fyr der trækkes hen langs fortovet ind til en mørk gyde. Han skreg, "Someone help me!" men ingen i området reagerede.

Normalt, skulle jeg bare have ringet til politiet, men jeg gik mig derover og spurte hvis der var noget galt. Manden skreg igen for hjælp, og overfaldsmanden holdt ham på halsen, op mod væggen. Så jeg gik lidt tættere på mens jeg tog min frakke af, og jeg spurte, "Is this going to become a thing?" Fyren kiggede på mig et øjeblik, og bagefter, heldigvis for mig, besluttede han at flygte væk.

Jeg er stadig en smule i chok over sagen. Specielt fordi jeg vidste ikke at jeg kunne være så dristigt. Jeg er også glæde for at sagen gik ikke videre. Hvor vildt for en nat…

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Gadekamp! Alternativ: "Slagsmål!", "slåskamp!".

  I går nat, var jeg på vej hjem kl 02.00 da jeg ser en fyr der trækkes hen langs fortovet ind en mørk gyde. Han skreg, "Someone help me!" men ingen i området reagerede.

  Normalt, skulle jeg bare have ringet til politiet, men jeg gik mig derover og spurgte om der var noget galt. Manden skreg igen efter hjælp, men/mens(?) overfaldsmanden holdt ham på halsen, op mod væggen. Så jeg gik lidt tættere på mens jeg tog min frakke af, og jeg spurte, "Is this going to become a thing?" Fyren kiggede på mig et øjeblik, og bagefter, heldigvis for mig, besluttede han sig for at flygte væk.

  Jeg er stadig en smule i chok over sagen. Specielt fordi jeg vidste ikke at jeg kunne være så dristigt. Jeg er også glad for at sagen gik ikke gik videre. Hvor vildt for en nat… (du kunne også slutte af sådan her: Sikke en vild nat... eller: Det var en vild nat.. eller: Det var vel nok en vild nat.. eller: Det var godt nok en vild nat.. eller: Jeg skal love for, det var en vild nat.. eller: Det var godt nok en vild nat, skal jeg love for..)


  Der er nogle regler for tegnsætning (punktum, komma osv.) Jeg er ikke særlig god til at sætte kommaer selv, men jeg sender her et link til dig, hvis du skulle have lyst til at kigge på det: http://www.elkan.dk/komma.asp Hvis du har lært det, er det jo ligemeget selvfølgelig..

   

  Men det var virkelig flot :-) 

  Du må sige til, hvis du har lyst til at øve lidt tale også.


  Vi ses,

  Sean :-)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More