Site Feedback

Kan du korrigerar texten här på mina fåglarna?

Jag gillar fåglarna och speciellt papegojor. Jag hade papegojor sedan jag fyllde 6 år.

När jag var ein 6-årig flicka fick jag nämligen en blå undulat. Jag hette honom Stubsie. Då för tiden vet jag inte mycket om undulater och mina föräldrer inte heller. Stubsie var ensam i en liten bur - idag vet jag att man måste hålla papagejor för två och i en stor bur.
Men Stubsie var min väner och vi har en jättebra tid tillsammans. Om jag spelade dragspel komm han, satt sig ner på mitt notställ och lysnade.
När han dog efter 7 år var jag jätteledsen.

En liten senare fick jag ett telefonsamtal från Mamas väner: det fanns en liten grön och guld papegoja på dess trädgården som de inte vet vad för en papegoja det är och papegoja kunnte inte stanna. Så vi körde iväg och hämtade den och hette han Benji.

Vi informerade os och bestämmde Benji än rosenhuvad dvärgpapegoja. Sedan vi läste böckerna och lärarde os vad dvärgpapegoja vill och måste ha.

Efter en stund vi köpte en annorlunda dvärgpapegoja, en liten sött guld flicka med rosa huvud och hette hon Jenny.

Vi had bra 13 år tillsammans, jag lovade både så mycket. För två år dog Benji och på vår dog Jenny. Det var mycket ledsen dagar för mej. Våningen kände sig så ensam och lugn. Så efter en stund vi bestämmte oss för ta igen papegojor.

Den skulle var lugn, nyfiken, inte så stor och ha en lång medellivslängd. Vi tittade på Webben for informationer.

Sedan fyra månader tillbaka har vi två ny medlemer i familjen: Rudi och Mara, Meyers långvingepapegojor. Jag vill berätta lite mer någon gång senare.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Kan du korrigerar texten här på "mina fåglarna"?

  Jag gillar fåglarna och speciellt papegojor. Jag hade har haft papegojor sedan jag fyllde 6 år.

  När jag var ein 6-årig flicka 6 år fick jag nämligen en blå undulat. Jag hette kallade honom för Stubsie. Då för tiden vet visste jag inte mycket om undulater och inte mina föräldrear inte heller. Stubsie var ensam i en liten bur - idag vet jag att man måste hålla papagejor papegojor för två och två i en stor bur.
  Men Stubsie var min väner och vi har hade en jättebra tid tillsammans. Om jag spelade dragspel komm han, satte sig ner på mitt notställ och lyssnade.
  När han dog efter 7 år var blev jag jätteledsen.

  En liten senare fick jag ett telefonsamtal från Mammas vänner: det fanns en liten grön och guldig papegoja på dess deras trädgården. som De inte vet visste inte vad vilken slags för en papegoja det är var och papegojan kunnte kunde inte stanna. Så vi körde iväg, och hämtade den och kallade han för hette han Benji.

  Vi informerade oss och bestämmde att Benji än var en rosenhuvad dvärgpapegoja. Sedan vi läste vi böckerna och lärarde lärde oss vad dvärgpapegojaor vill och måste ha.

  Efter en stund vi köpte vi en annorlunda dvärgpapegoja, en liten sött guldig flicka med rosa huvud och hette kallade hon henne Jenny.

  Vi hade bra 13 bra år tillsammans, jag lovade älskade bådea så mycket. För två år sedan dog Benji och på våren dog Jenny. Det var väldigt sorgsna mycket ledsen dagar för mej mig(talspråk). Våningen kändes sig så ensam och lugn. Så efter en stund vi bestämmtde vi oss för ta att ha igen papegojor igen.

  Den skulle var lugn, nyfiken, inte så stor och ha en lång medellivslängd. Vi tittade på Webben for informationer.

  Sedan fyra månader tillbaka har vi två nya medlemmaer i familjen: Rudi och Mara, Meyers långvingepapegojor. Jag vill berätta lite mer någon gång senare.

   

  Jättebra text! :)

  Kan du korrigerar texten här om mina fåglar?

  Jag gillar fåglar och speciellt papegojor. Jag har haft papegojor ända sedan jag fyllde 6 år.

  När jag var en 6-årig flicka fick jag nämligen en blå undulat. Jag gav honom namnet Stubsie. Då för tiden visste jag inte så mycket om undulater och mina föräldrar visste inte heller. Stubsie var ensam i en liten bur - idag vet jag att man måste hålla papagejor i par och i en stor bur.
  Men Stubsie var min vän och vi hade en jättebra tid tillsammans. När jag spelade dragspel komm han, satt sig ner på mitt notställ och lysnade.
  När han dog efter 7 år var jag jätteledsen.

  Ett litet tag senare fick jag ett telefonsamtal från mammas väner: det fanns en liten grön och guld papegoja på deras trädgård som de inte visste vad för en papegoja det var och papegojan kunde inte stanna. Så vi körde iväg och hämtade den och gav han namnet Benji.

  Vi informerade oss och bestämmde att Benji än rosenhuvad dvärgpapegoja. Sedan läste vi böckerna och lärarde oss vad dvärgpapegojor vill och måste ha.

  Efter en stund vi köpte en annorlunda dvärgpapegoja, en liten sött guld flicka med rosa huvud och gav henne namnet Jenny.

  Vi hade bra 13 år tillsammans, så mycket kan jag lova. För två år sedan dog Benji och i våras dog Jenny. Det var mycket ledsna dagar för mig. Våningen kändes så ensam och lugn. Så efter en stund vi bestämmte vi oss för att skaffa nya papegojor.

  De skulle var lugna, nyfikna, inte så stora och ha en lång medellivslängd. Vi tittade på Webben för information.

  Sedan fyra månader tillbaka har vi haft två ny medlemmar i familjen: Rudi och Mara, Meyers långvingepapegojor. Jag vill berätta lite mer någon gång senare.
  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More