Site Feedback

Første skriftlig.

OK, siden jeg har egentlig ingen kunnskap om norsk språk jeg skal være ærlig og si at jeg bruker Google oversette til å hjelpe meg ut. : D

Jeg er en nesten 30 år gammel kvinne som bor i sentrum av USA, i en svært konservativ region. Jeg er politisk uavhengig, ikke spesielt konservativ når det kommer til sosiale problemer, så for moro skyld å komme overens med andre i min lille samfunnet jeg må holde mine tanker for meg selv, vanligvis.

Jeg har bodd over hele den vestlige delen av USA, men vokste opp stort sett i Washington state, som er den lengst mot nord og vestlige delstaten i fastlands-USA. Jeg tihnk del av disse barndomsminner er det som hjelper trekke meg til Norge ... Minner fra havet, eviggrønne skoger, fjell med brusende, kalde elver ... Jeg kan tenke meg at Norge skal ha det, men bedre, har siden så mye av min gamle hjemstat blitt logget, og er nå en ganske urban sted, med mye av villmark sin tapte.

Der jeg bor nå er practiacally diametralt motsetning til min tidligere beskrivelse. Det er flatt, tørt, vind, veldig rolig og landlig. Det er ting jeg liker om hvert sted som jeg har levd, og de ​​tingene jeg liker best abotu her er rolig, landlig liv, og det faktum at de fleste mennesker her jobbe ganske hardt og er ansvarlige, familie orientert folk. Ting jeg ikke liker er mangelen på min foretrukne fjellrike, grønn, våt natur, og mangelen på elver, innsjøer og hav. : ^ /

Jeg jobber som direktør for et nærliggende byen offentlige bibliotek. Jeg er i begynnelsen av min karriere, har noen års bibliotek erfaring og en fersk mastergrad i biblioteket vitenskap. Jeg håper å en dag være i det minste å ha en god nok jobb der på ferie i Norge ville være en enkel mulighet, eller, mest optimistisk, nettverk profesjonelt og til slutt studere og / eller ender opp i biblioteket og informasjon feltet i Norge.

Jeg antar det er nok for nå. Min takk til alle som leser throguh alt dette Google-oversatt tekst, forhåpentligvis med tiden vil jeg ha en mer mesterlige beherskelse av norsk som min egen stemme kan komme gjennom mine skriverier mer autentisk. Inntil neste gang, god helse til deg!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  No corrections have been written yet. Please write a correction!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More