Site Feedback

hemläxa

 

Hej!
Min senaste hemläxa på svenskakursen var att skriva om hur jag se sig om tio år. Jag funderade över det länge.Jag kan säga att jag gillar inte om att planera mitt liv, även på nästa vecka, utöver detta, på nästa tio år. Men jag kan fantisera!

Så, jag hoppas jag ska ha en familj, ganska stor och vänlig. Kanske, det ska vara två barn, bättre en pojke och en flicka. Naturligtvis, det ska vara en hund, därför att jag gillar om de mycket! Min man ska vara trygg, vis. Jag är säker att förstånd är en av viktigaste mans egenheter. Vidare, en ideal man ska var ansvarsful, modig, tålmodig, hjärtlig. Han måste vardera sin familj. Det är mycker viktigt.
Jag hoppas, jag ska ha en bra jobbet, som jag ska trivs med. Jag vet inte, vad ska det vara bunden till, kanske till hotell, kanske inte. Jag är säker på att man ska vara nöjd med sitt arbete, därför att man tillbringar oerhört mycket tid på det. Så, arbete måste vara intressante för en. Till på köpet, det skulle avsätter tillräcklig inkomst, att man kan försörje sin familj.
Också jag vill ett stort vackert hus. Det spelar ingen roll att var det ska ligga, i staden eller på landet. Jag ska göra det mysigt, hemtrevligt. På väggen ska hänga våra foto, min mammas tavlor (hon gillar om att dra). Jag tror att det ska göra mitt hem trivsamt.
Jag vill hoppas, jag kan resa över hela världen. En av mina drömmar är åka till Mexika och se indian pyramiders ruiner med egna ögon. Också jag vill åka till Afrika på safari och se vilda djur i sin revir.
Och en sak, som jag är säker i, är att jag vill att prata svenska fri, och jag hoppas det ska bli en sanning. Men för det ska jag arbetar svin mycket, men någon säga att det ska vara enkelt. För att kan svenska man måste håller på det varje dag, på några timmar, men i vårt liv det är ganska svårt. Jobbet och hemarbete tar mycket tid och krafter. Men jag tror, det är viktigt att ha ett mål, så när du har det, det är enklare att hitta tid för språket.
Men det vektigaste saken är att bli frisk och med sina vänner och älskade människor.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  hemläxa

  Hej!
  Min senaste hemläxa på svenskakursen var att skriva om hur jag ser mig om tio år. Jag funderade över det länge.Jag kan säga att jag gillar inte om att planera mitt liv, även  inför nästa vecka, utöver detta,  de nästa tio åren. Men jag kan fantisera!

  Så, jag hoppas jag ska ha en familj, ganska stor och vänlig. Kanske, det ska det vara två barn, bättre allra bäst en pojke och en flicka. Naturligtvis, det ska det vara en hund, därför att jag gillar om de mycket! Min man ska vara trygg och vis. Jag är säker att förstånd är en av en mans viktigaste egenheter. Vidare, en Andra ideal en man ska ha är ansvarsful, modig, tålmodig och hjärtlig. Han måste vardera värdera sin familj. Det är mycket viktigt. 

  Jag hoppas att jag ska ha ett bra jobbet, som jag ska trivs med. Jag vet inte vad det ska vara, vad ska det vara bunden til, kanske till på ett hotell, kanske inte. Jag är säker på att man ska vara nöjd med sitt arbete därför att man tillbringar oerhört mycket tid på det. Så, arbete måste vara intressante för en. Till på köpet, Det skulle ska också avsätta tillräcklig inkomst, att man kan försörja sin familj.
  Jag vill ha ett stort vackert hus. Det spelar ingen roll att var det ska ligga, i staden eller på landet. Jag ska göra det mysigt, hemtrevligt. På väggen ska hänga våra foton hänga, min mammas tavlor (hon gillar om att dra rita). Jag tror att det ska göra mitt hem trivsamt.
  Jag vill hoppas att jag kan resa över hela världen. En av mina drömmar är åka till Mexiko och se indian pyramiders ruiner med egna ögon. Också jag vill också åka till Afrika på safari och se vilda djur i sin revir.
  Och en sak, som jag är säker , är att jag vill att prata svenska fritt, och jag hoppas det ska bli sant en sanning. Men för det ska jag arbetar svin mycket, men någon endel säger att det ska vara enkelt. För att kan kunna svenska man måste hållamed det varje dag,  i några timmar, men i vårt liv det är ganska svårt. Jobbet och hemarbete tar mycket tid och krafter. Men jag tror att det är viktigt att ha ett mål, så när du har det, det är det enklare att hitta tid för språket.
  Men den viktigaste saken är att bli vara frisk och med sina vänner och älskade människor.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More