Site Feedback

First notebook entry: Introducing myself

Hallo, mij naam is Jocelyn. Ik wil nederlands leren omdat ik zal woon in Nederlands. Ik hoop dat ik kun (start a business). Ik heb familie in Nederland, en ik wil praat in Nederlands met (zij) waaner ik daar gaan. Ik praat ingles en ik ben van de vereigne de staten. Ik vind naai leuk, en ik ben een creatif (person). Ik moet stoppen scrijven maar ik weet dat ik schrijf nederlands Nietzsche goed. Ik hoop jullie kun mij helpen en ik hoop ik kun help jullie. (Ahhhh no google translate, as you can tell haha)

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: Introducing myself

  Hallo, mij naam is Jocelyn. Ik wil nederlands leren omdat ik ga wonen in Nederland. Ik hoop dat ik kun (start a business). Ik heb familie in Nederland, en ik wil nederlands praten met hun wanneer ik daar ben. Ik praat engels en ik ben van de verenig de staten. Ik vind naai leuk, en ik ben een creatif (person). Ik moet stoppen schrijven maar ik weet dat ik schrijf nederlands Niet zo goed. Ik hoop dat jullie kunnen mij helpen.(Ahhhh no google translate, as you can tell haha)

  First notebook entry: Introducing myself

  Hallo, mijn naam is Jocelyn. Ik wil nederlands leren omdat ik in Nederland1 zal gaan wonen. Ik hoop dat ik een eigen bedrijf kan oprichten. Ik heb familie in Nederland en ik wil met hen in het Nederlands kunnen praten wanneer ik daar ben. Ik spreek (/praat)2 Engels en ik kom uit de Verenigde Staten. Ik vind naaien leuk en ik ben een creatief persoon. Ik moet stoppen met schrijven, maar ik weet dat ik Nederlands niet zo goed schrijf/kan schrijven Nietzsche (Nietzsche is a philosopher!?!). Ik hoop jullie mij kunnen helpen en ik hoop dat ik jullie kan helpen.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More