Site Feedback

Mitä Tapahtuu Tänään

Moro, tänään on ei koulun ensimmäinen päivä. Joulupäiva on kolmen päivän kuluttua, mut juhlistamme sitä tanä yötä. Mun veli, Ryan, ja hänen perhe tule kotille sunnuntaina. Lunta ja suuri kinnokset on kaikialla ulkopuolissa. Uskon, että on valkoisen joulun. Tänään, mä tarvitsen korjoittaa bibliografiaa varten mun Kansallinen Historia Päivä projekti Suomesta Nälkävuodesta 1866-1868. Kaksi päivää sitten menin Washington D.C.:lle koska voitin ensimmäinen Iowan valtossa. Tänään opin suomea myös. Suomen kieli kiinnostan minulle paljon. Puhumaan parempi, kieli partneri olisi erittäin hyvä.

Hyvää joulua kaikki, ja onnen uusi vuosi!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mitä Tapahtuu Tänään

  Moro, tänään ei ole koulu (on ei koulun) ensimmäinen päivä. Joulupäiva on kolmen päivän kuluttua, mut juhlistamme sitä tanä yötä. Mun veli, Ryan, ja hänen perhe tulee (kotille) kotiin sunnuntaina. Lunta ja suuri kinnokset on (kaikialla)kaikissa ulkopuolissa. Uskon, että on valkoisen joulun. Tänään, mä tarvitsen k(o)irjoittaa bibliografiaa varten mun Kansallinen Historia Päivä projekti Suomesta Nälkävuodesta 1866-1868. Kaksi päivää sitten menin Washington D.C.:lle koska (voitin)(??) oli (??) ensimmäinen Iowan valtio(ssa)* Tänään opin suomea myös. Suomen kieli kiinnostan minulle paljon. Puhumaan parempi, kieli partneri olisi erittäin hyvä.

  Hyvää joulua kaikkille, ja (onnen uusi vuosi) onnellista uutta vuotta!

   

  negative form in Finnish is like other verb, so it have to be conjugated: en; et; ei; emme; ette; eivat. Sinun textissa paras on "ei ole" (there aren't).

  *Tai "ensimmaäinen valtio Iowassa"

  Congratulations always in partitive

   

  Hyvää Alex! hyvää uutta vuotta sinullekin! (maaliskuussa jo!) ja tässä on sinun suomea partneri. ;o)

  Mitä tapahtuu tänään?

  Moro, tänään on koulun ensimmäinen päivä. Joulupäivä on kolmen päivän kuluttua, mutta juhlistamme sitä tänä yönä. Veljeni Ryan ja hänen perheensä tulee kotiin sunnuntaina. Lunta ja suuria kinoksia on kaikkialla ulkona. Uskon, että tulee valkoinen joulu. Tänään minun täytyy kirjoittaa bibliografiaa varten mun Kansallinen Historia Päivä projekti Suomesta Nälkävuodesta 1866-1868.(en ymmärrä punaisella olevaa (bibliografia?), joten en voi korjata)

   

  Kaksi päivää sitten menin Washington D.C.:hen, koska voitin ensimmäisen (minkä?) Iowan valtossa. Tänään opin suomea myös. Suomen kieli kiinnostaa minua paljon. Puhumaan paremmin, kielikumppani olisi erittäin hyvä.

  Hyvää joulua kaikki, ja onnellista uutta vuotta!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More