Site Feedback

Minun Kotikyläni

En minulle kotikylä. Asun kolme mailit josta kylästa. Mun talo on maalaismaisessa paikassa. Menen koululle Eldrigessa, kaupunki viisitoista minuuttia tästä. Jos tarvitsen lääkäri, menen Davenportille, ihmisen kanssa 100,000. Davenport on viisitoista-kaksitoistalle minuuttia tästä paikasta. Moni farmari asuu tässä aluessa.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Minun Kotikyläni

  (En minulle) Minun koti ei ole kylässä. Asun kolme mailit josta kylästa. Mun talo on maalaismaisessa paikassa. Menen koululle Eldrigessa, kaupunki viisitoista minuuttia tästä. Jos tarvitsen lääkäri, menen Davenportille, (ihmisen kanssa) etta on 100,000 asukaita. Davenport on viisitoista-kaksitoistalle minuuttia tästä paikasta. Moni farmari asuu tässä aluessa.

   

  Asukas: habitante

  Mailit: parempi kilometriassa, ei mailissa, koska Suomalaiset mitävät kilometrin kanssa

   

  Muut.! Onnea! hyvää työttä Alex!

   

  Minun kotikyläni

  En minulle kotikylä.(?) Asun kolmen mailit josta kylästa.(?) Minun taloni on maalaismaisessa paikassa. Menen kouluun Eldrigessä, kaupunki sijaitsee viisitoista minuuttia tästä. Jos tarvitsen lääkäriä, menen Davenporttiin, jossa asuu 100,000 ihmistä. Davenport on viisitoista-kaksitoista minuuttia tästä paikasta. Moni maanviljelijä asuu tällä aluella.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More